Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Ben bir kaç kural yazıcam, katınlanların isteği doğrultsunda kurallarımızı net belirleriz
KURALLAR
1. Her gün 5 madde yazılacak gün içinde yapacağımız işler olacak ( manevi liste için ayrıca 5 madde olacak )
2. Her hafta bir odak noktamız olacak, o hafta ora temizlenip düzenlenecek.
3. Her akşam yatmadan evde ki dağınıklık toplanacak.
4. Günlük ödevimiz olacak.
5. İşleri keyifli hale getirmek için maraton yapıcaz, kim maratona var diyicez ve katılan kişi ile belli bir süre yapacağımız işleri yapıcaz.
Bu haftanın odak noktası:
Şimdilik maddeler böyle ,dediğim gibi talepler doğrultusunda yeniden ayarlanır.
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Ben bir kaç kural yazıcam, katınlanların isteği doğrultsunda kurallarımızı net belirleriz
KURALLAR
1. Her gün 5 madde yazılacak gün içinde yapacağımız işler olacak ( manevi liste için ayrıca 5 madde olacak )
2. Her hafta bir odak noktamız olacak, o hafta ora temizlenip düzenlenecek.
3. Her akşam yatmadan evde ki dağınıklık toplanacak.
4. Günlük ödevimiz olacak.
5. İşleri keyifli hale getirmek için maraton yapıcaz, kim maratona var diyicez ve katılan kişi ile belli bir süre yapacağımız işleri yapıcaz.
Bu haftanın odak noktası:
Şimdilik maddeler böyle ,dediğim gibi talepler doğrultusunda yeniden ayarlanır.
Son düzenleme: