He valla baktım güzel olmuşum çileğe dedim hadi gezelim o da yeni ehliyet hevesi dünden meraklı, çıktık gezdik geldikŞaka yapıyorsun, ciddi süslenip temizliğe devam mı
Epey iş yapmışsın bu arada
He valla baktım güzel olmuşum çileğe dedim hadi gezelim o da yeni ehliyet hevesi dünden meraklı, çıktık gezdik geldikŞaka yapıyorsun, ciddi süslenip temizliğe devam mı
Epey iş yapmışsın bu arada
Yaaa süpersin, işi bırakıp gezdin mi yani bende istiyorum öyle bir benHe valla baktım güzel olmuşum çileğe dedim hadi gezelim o da yeni ehliyet hevesi dünden meraklı, çıktık gezdik geldik
Aaaa ilk mesajı şimdi okuyorum iyi miMerhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Ben bir kaç kural yazıcam, katınlanların isteği doğrultsunda kurallarımızı net belirleriz
KURALLAR
1. Her gün 5 madde yazılacak gün içinde yapacağımız işler olacak ( manevi liste için ayrıca 5 madde olacak )
2. Her hafta bir odak noktamız olacak, o hafta ora temizlenip düzenlenecek.
3. Her akşam yatmadan evde ki dağınıklık toplanacak.
4. Günlük ödevimiz olacak.
5. İşleri keyifli hale getirmek için maraton yapıcaz, kim maratona var diyicez ve katılan kişi ile belli bir süre yapacağımız işleri yapıcaz.
Bu haftanın odak noktası:
Oturma odası
Şimdilik maddeler böyle ,dediğim gibi talepler doğrultusunda yeniden ayarlanır.
Bıktım sizden yaaaaBugünün ödevi en az 20 sayfa kitap okumak.
Yani evet bu hafta oturma odasında hali koltuk avize ne varsa temizlenecek, yani oraya dip köşe temizlik yapılacak ve hep düzenli tutulacak. İster bir günde yap ister bir hastaya yayAaaa ilk mesajı şimdi okuyorum iyi mi
Bu hafta derken, bi hafta boyunca oturma odasını mı temizliycez
Ni ha ha yarın ödevi sen ver yani kim ilk verirse o ödev geçerli olurBıktım sizden yaaaa
Ya kitap okutuyosunuz, ya spor yaptırıyosunuz
O program çok fena yabancısı vardı yani onu izliyordum, izledikve temizlik yapıyordum benTesadüfe bak
Kahve molası verdim tv yi açtım ne göreyim temizlik hastaları var showda.
Allah bu hastalıktan kurtarsın diye yalvarıyolar
Kadın evladına bile sarılamıyomuş kirlenirim diye
Tammaam bekliyorumAy süper olmusss
Yarın bende başlayım buraya yazmaya
Bu gün evde değilim
Ağlamak istiyorum ben de evimi böyle düzenli istiyorum
Nazar etme ne olurAğlamak istiyorum ben de evimi böyle düzenli istiyorum
KeşkeeeeeBen daha eve gidemedim bile gidince karnımı doyurup bulaşıcı makinaya dizersem şükredeceğim. Ben hergun bunu yapabilirim ama 3. Bir iş imkansız sanki. Keşke burnumu şıklatsam tüm işler bitse