Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Bende bugün
Kızımın giysi dolabını komple bosalttim düzenledim. Katla yerleştir atılacaklari verilecekleri ver falan.
Market Alış-verişi yaptım eşimle onlari yerlestirdim.
Aksam yemeği hazırla kur kaldır
Bulaşık ve çamaşır makinesi çalıştı temiz bulaşıklar yerleştirilmedi

Dün ve önceki gün misafir ağırladım onlara hazırlık yaptım. Ayrıca dün 3 çocuğumu da banyo yaotiridm :kalp:

Yarın için yatak odasını düzenleyip temizlemeyi düşünüyorum birde wcler :cufcuf:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Bende bugün
Kızımın giysi dolabını komple bosalttim düzenledim. Katla yerleştir atılacaklari verilecekleri ver falan.

Dün ve önceki gün misafir ağırladım onlara hazırlık yaptım. Ayrıca dün 3 çocuğumu da banyo yaotiridm :kalp:

Yarın için yatak odasını düzenleyip temizlemeyi düşünüyorum birde wcler :cufcuf:
Maşallah sen yazma kız nazar değer:nazar:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Bende bugün

Hey maşallah:D:D
Çocuk yıkamak en bi sevdiğim şey:koptum::koptum:
Ama çok yorucu adamın beli kopuyo beo_O

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Hey maşallah:D:D
Çocuk yıkamak en bi sevdiğim şey:koptum::koptum:
Ama çok yorucu adamın beli kopuyo beo_O
Sonuç harika oluyor mis gibi.. büyüklere ballı süt küçüğe otamatik süt :D ve uyku...
Ama gerçekten bel kopuyor. kızımın banyoda saçını tararken onun inatla basını eğmesi bana annemin ve benim banyo repliklerimizi hatırlatıyor :kopkop:
Kız tevo üç çocuğu yıkamaya bel mi dayanır ağrır tabi sırtın:eek::eek:
Ya malim 10 gündür diyeyim sana ama bel kısmı değil kürek kemiği tarafları. Batıyor sanki eğilip kalkmada sorun yok ama sürekli ağrıyor. Hiç dinlenemedim bence o yüzden:(

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Sonuç harika oluyor mis gibi.. büyüklere ballı süt küçüğe otamatik süt :D ve uyku...
Ama gerçekten bel kopuyor. kızımın banyoda saçını tararken onun inatla basını eğmesi bana annemin ve benim banyo repliklerimizi hatırlatıyor :kopkop:

Ya malim 10 gündür diyeyim sana ama bel kısmı değil kürek kemiği tarafları. Batıyor sanki eğilip kalkmada sorun yok ama sürekli ağrıyor. Hiç dinlenemedim bence o yüzden:(
Kürek kemiğiyse kulunçların tutulmuştur belki kuzum. Çok yorulunca oluyo. Sırtına yel estiyse oluyo. Ben çok çekiyorum kulunçlardan mahfediyo adamı. Sıcak havlu bi de kas gevşetici çok iyi geliyo. Kelebeğe sormuştum o da tavsiye etmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar