mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 8.878
O öyleTok açın halinden anlamaz mügüm
Sen ne anlarsın bizi
O öyleTok açın halinden anlamaz mügüm
Sen ne anlarsın bizi
Geçen eve attın ya beni o zaman çektimAaaa sana mı atmışım ben buzdolabımın fotosunu
Ahahhha bu pis eve bile geldiysen bana çok aşıksın demektirGeçen eve attın ya beni o zaman çektim
Şüphen mi var bebüşümAhahhha bu pis eve bile geldiysen bana çok aşıksın demektir
Hee bi de utanmadan soru işareti şeettirivermiş ismimin yanına
Ben yapıp yapıp yazıyomNapyorz şimdi. Ben yarn salonumu temzlemeyi planlıyorm onları mı yazıyorz yoksa burda verilen ödevi mi.?
Ama ben salon silcem önce
Maşallah sen yazma kız nazar değerBende bugün
Kızımın giysi dolabını komple bosalttim düzenledim. Katla yerleştir atılacaklari verilecekleri ver falan.
Market Alış-verişi yaptım eşimle onlari yerlestirdim.
Aksam yemeği hazırla kur kaldır
Bulaşık ve çamaşır makinesi çalıştı temiz bulaşıklar yerleştirilmedi
Dün ve önceki gün misafir ağırladım onlara hazırlık yaptım. Ayrıca dün 3 çocuğumu da banyo yaotiridm
Yarın için yatak odasını düzenleyip temizlemeyi düşünüyorum birde wcler
Değdi mi ki acabaMaşallah sen yazma kız nazar değer
Hey maşallahBende bugün
Kızımın giysi dolabını komple bosalttim düzenledim. Katla yerleştir atılacaklari verilecekleri ver falan.
Market Alış-verişi yaptım eşimle onlari yerlestirdim.
Aksam yemeği hazırla kur kaldır
Bulaşık ve çamaşır makinesi çalıştı temiz bulaşıklar yerleştirilmedi
Dün ve önceki gün misafir ağırladım onlara hazırlık yaptım. Ayrıca dün 3 çocuğumu da banyo yaotiridm
Yarın için yatak odasını düzenleyip temizlemeyi düşünüyorum birde wcler
Kız tevo üç çocuğu yıkamaya bel mi dayanır ağrır tabi sırtınDeğdi mi ki acaba
Sırt ağrısı çekiyorum oyl3 böyle değil. Önümüzdeki salı ya randevu aldım
Sonuç harika oluyor mis gibi.. büyüklere ballı süt küçüğe otamatik süt ve uyku...Hey maşallah
Çocuk yıkamak en bi sevdiğim şey
Ama çok yorucu adamın beli kopuyo be
Ya malim 10 gündür diyeyim sana ama bel kısmı değil kürek kemiği tarafları. Batıyor sanki eğilip kalkmada sorun yok ama sürekli ağrıyor. Hiç dinlenemedim bence o yüzdenKız tevo üç çocuğu yıkamaya bel mi dayanır ağrır tabi sırtın
Kürek kemiğiyse kulunçların tutulmuştur belki kuzum. Çok yorulunca oluyo. Sırtına yel estiyse oluyo. Ben çok çekiyorum kulunçlardan mahfediyo adamı. Sıcak havlu bi de kas gevşetici çok iyi geliyo. Kelebeğe sormuştum o da tavsiye etmiştiSonuç harika oluyor mis gibi.. büyüklere ballı süt küçüğe otamatik süt ve uyku...
Ama gerçekten bel kopuyor. kızımın banyoda saçını tararken onun inatla basını eğmesi bana annemin ve benim banyo repliklerimizi hatırlatıyor
Ya malim 10 gündür diyeyim sana ama bel kısmı değil kürek kemiği tarafları. Batıyor sanki eğilip kalkmada sorun yok ama sürekli ağrıyor. Hiç dinlenemedim bence o yüzden