- #1.121
Olsun canım ne farkeder. Bende iki takım birde kavanozlar var ekstra
benim baharatlığım yok minik reçel kavanozlarındalar hepsi
Olsun canım ne farkeder. Bende iki takım birde kavanozlar var ekstra
benim baharatlığım yok minik reçel kavanozlarındalar hepsi
Yine bir sürü iş yapmışsın24 şubat
yatak toplandı
kahvaltı yapıldı
bulaşık yıkandı
banyo ve mutfağın çöpleri boşaltılıp atıldı
en uzak markete gidildi yürüyüş yapıldı
arkadaşa gittim bi kahve içmeye
eve geldim yemek yapıldı
yemek yendi
bulaşık yıkandı
ocak silindi
kek yapıldı
yoğurt mayalandı
fırının içi temizlendi
tuvalet ciflendi
lavabo ovuldu
kapanış
sizinkilerin yanında iş sayılmazkiYine bir sürü iş yapmışsın
Niye sayılmasın bal gibi de işsizinkilerin yanında iş sayılmazki
inşallah kendi evim olunca alcam ben de cicili biciliOlsun canım ne farkeder. Bende iki takım birde kavanozlar var ekstra
İnşaallah canım inşaallahinşallah kendi evim olunca alcam ben de cicili bicili
Ne güzel olurdu nerdeeeo bişey kullanmıyo bence kendini temizleyen derz kullanıyodur uğraşmamak için ha
Ben geçen banyoya bim in kireç çözücüsünü döktüm akça pakça oldu. Ama çamaşr suyuyla karştrma sakn bir de fayanslara gelen sular hafif bi renk değişkliği yaptı sanki bikmeyen anlamaz da bnm dikktimi çekti yani fayans a çok değdirmeden aralara döküp foşurdatablrsnNe güzel olurdu nerdeee
derz kalemi varmış sararma için kız ,gerçi senin haberin vardırNe güzel olurdu nerdeee
Yaa denedim denemediğin kireç çözücü markası kalmadı yok sarı sarı gıcık oluyorum sanki pis gibiBen geçen banyoya bim in kireç çözücüsünü döktüm akça pakça oldu. Ama çamaşr suyuyla karştrma sakn bir de fayanslara gelen sular hafif bi renk değişkliği yaptı sanki bikmeyen anlamaz da bnm dikktimi çekti yani fayans a çok değdirmeden aralara döküp foşurdatablrsn
O olmaz ya bana kalıcı çözüm lazım o da sararırderz kalemi varmış sararma için kız ,gerçi senin haberin vardır
Denedim fayda etmiyorBor çöz yeni çıkanı çok başarılı bir süre de beklet rengi düzelir
Yaptığımız işleri yazıyoruz. Maraton vardı da katılan pek olmadı ona. Mesela hadi şu saat arası iş yapalım deyip maratona davet ediyordum.Bisey desem acaba bende mi gelsem buraya ben burdaki isleri yapıyorum hergun ama motora takılmış hali ile sistem nasıl ne iş yapılacağını siz mi belirliyorsunuz ödem mi oluyor
benim derzler oyulmuş artık baktım yenisini çekmek lazımYaa denedim denemediğin kireç çözücü markası kalmadı yok sarı sarı gıcık oluyorum sanki pis gibi
O olmaz ya bana kalıcı çözüm lazım o da sararır
Denedim fayda etmiyor
Yaptığımız işleri yazıyoruz. Maraton vardı da katılan pek olmadı ona. Mesela hadi şu saat arası iş yapalım deyip maratona davet ediyordum.
Ödev günlük oluyor, herkes düzenli katılmıyor ona da
Yenisini kaç kere çektimbenim derzler oyulmuş artık baktım yenisini çekmek lazım
demin bi videoda gördüm diş fırçasıyla cif döktü fırçaladı kadın bembeyaz oldu.limon sıktı fırçaladı o da beyazlattı.ama en iyi beyazlığı cif verdiYenisini kaç kere çektim
Ayy denedim onları da bence yalan o videolar yademin bi videoda gördüm diş fırçasıyla cif döktü fırçaladı kadın bembeyaz oldu.limon sıktı fırçaladı o da beyazlattı.ama en iyi beyazlığı cif verdi
karbeyazı mı istiyon ne istiyon sen gadınAyy denedim onları da bence yalan o videolar ya
Kız sarı duruyor sürekli su değen yerler. Cisli gibikarbeyazı mı istiyon ne istiyon sen gadın