çok beğendim bebeğimmm sayfanı hayırlı olsun senim gibi şıkır şıkır fıkır fıkır bi sayfa :ko
:ask::ask:
Çok teşekkür ederim kuzucum benim :1:
Sendende belkiyoruz bi sayfa :kayris:
dolu dolu :ask:
çok beğendim bebeğimmm sayfanı hayırlı olsun senim gibi şıkır şıkır fıkır fıkır bi sayfa :ko
:ask::ask:
Bukre'nin arka kapağını görünce almaya karar verdim normalde K. Tazeoğlu kitabı almamak gibi bir prensibim vardı :kayıpyüzyılınprensesikitabınınzedesinkninfenalıkgeçirensmilisi: ama bu hoşuma gitti bakalım inceleyeyim güzelse de alırım
Sağol canım benim
Kişisel sayfa çok güzel ya valla arşivimi yapıyorum ne beğendim ne beğenmedim herşeyi koyuyorum helal be size kimin aklına geldiysee
Aynen canem çok hoş geldi
acıktımı buuu karikatür iyiydi
Aslı konu açtı Bır onerı de benden olsun diye olumlu yanıtlar olunca açıverdikKişisel sayfa çok güzel ya valla arşivimi yapıyorum ne beğendim ne beğenmedim herşeyi koyuyorum helal be size kimin aklına geldiysee
Aslı konu açtı Bır onerı de benden olsun diye olumlu yanıtlar olunca açıverdik
Sanırım ben acıktım.
Ahmet az önce arkadaşı ile çıktı yemek göndertecekti unuttu sanırım :saplak:
Bana herşey yemeği hatırlatıyor
Bende onu çok sevdim ya çok tatlı dimi :gulsemmi:
Evet canım ama isterseniz buradan yazılanlara sizler de yorum yapabilirsiniz
Canım, insanların doğruları duymak istememesi ile ilgili paylaşımın acayip hoşuma gitti
Yavrum @Deokman kişisel sayfana bayıldım Türk sineması ndan tut yemeğe kadar ne çok sevdiği mız ortak noktamız var sıkı takipcin olacağım
─═☆ Özqe'nin Satır Arası ☆═─
Etiket yaptığın konu yüzünden krize girdim şu anda ben istemem öyle romantik uçuş muçuş adama gülmekten paraşütü açamam :gul:durdurun uçağı inecek var :gul: