Canım bekledikçe zaten bbek fikrinden uzaklaşıyorsun. Bende zaten bu sene yapmasaydım bir daha zor yapardım, rahata alışınca
dimi şimdi mesela desem ki vazgeçtim yine baya bi aklıma gelmez heralde ama olsun die bekleyince stres oluyo ya:iyyyy:
Canım bekledikçe zaten bbek fikrinden uzaklaşıyorsun. Bende zaten bu sene yapmasaydım bir daha zor yapardım, rahata alışınca
arina senin ilk cocgun kiz olcak icime dogdu
rüzgargülüm rabbim gönlüne göre versin canim
livay benim ne olur ?
aynen banada erkek doğdu bıcırım...
bak bıcırım daha öncede sormuştum ama cevap yazmadın.... adetin kaç gün geçmişti öğrendiğinde.. birde
hiç belirti falan oldumu canım yaa... midende, kasıklarında falan-hmm
Bıcır naptın bismillah daha yenisin,bulantı ikinci üçüncü ayında oluyo canım genellikle-ayse
Bakalım canım hayırlısı artık
Canım ben adetime 15 gün kala göğüslerimde büyüme ,uçlarında acıma hissettim .anladım ama yinede bekledim ayın 10 da adet olmam gerekiyordu 11.de test yaptım çift çizgi çıktı .BULntı falan halada yok galiba olmayacak
Tamam işte hemen hamile kalır kalmaz direk filmlerdeki gibi böğ olmuyosun
İkinci ay başlıyo genelde bende öyle olmuştu,sabaj kahvaltuılarında çok bulanıyodu sonra geçti ama hiç çıkarmadım şükür,hiç sevmiyorum
hmm sağol canım yaaa... benimde 6 gün var olmama ayın 20 sinde olmam gerekiyor ama ayın 18-19 gibi belirti geliyordu... bakalım nolcak... ben hafta sonu testi yapayım diyorum....
olmayacak bence bende ama bakalım
fındık biz de her gün çalışma yapıyoruz sırf bebek olsun diye ama daha bi nane olmadı
Evde test yapmıştım eşim şok oldu çok emindim e nasıl olmasın ki bir ay full çalışma yapmıştık her Allahın günü
İyi çalışmıyosunuz demek ki gıcık