Ekim Ayında Çift Çizgi Görmek İsteyenler Buraya:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
:D arişim walla birgün ağrılar oluyor birgün hiç birşey yok bulantı yok şimdilik çok uyku basıyor ..Ya birde kızlar dün doktor dedi ki bana bir şikayetin varmı diye dedim ki akıntım çoğaldı biraz bana dedi ki 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz
birde bu 15 içinde ilişki yaşamayın tahlil isteyeceğim ya akıntı normal değilmi ki ya ... Hiç sormadı bile nasıl akıntı ...hayret ettim kızdım da aslında belkide değiştiririm doktorumu ...kafama takıldı...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben aileme çok sonra söyleyeceğim; ama babamla çalışıyorum ne kadar saklarım bilemicem :kptmya:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:D arişim walla birgün ağrılar oluyor birgün hiç birşey yok bulantı yok şimdilik çok uyku basıyor ..Ya birde kızlar dün doktor dedi ki bana bir şikayetin varmı diye dedim ki akıntım çoğaldı biraz bana dedi ki 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz
birde bu 15 içinde ilişki yaşamayın tahlil isteyeceğim ya akıntı normal değilmi ki ya ... Hiç sormadı bile nasıl akıntı ...hayret ettim kızdım da aslında belkide değiştiririm doktorumu ...kafama takıldı...

Akıntı çok olunca kız diyorlar ben öyle biliyorum. Sen takma kafana. Bu aralar çok hassas olduğun için herşeyi takarsın kafana. Dünde benim kasık ağrım oldu. :ilknur:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

aman tedbir olsun die demiştir heralde o takılma canım onlara göre normal ya böyle şeyler karşı tarafın psikolojisini düşünmüyolar bazen-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
emin olmadan söylememek lazım dimi ama ben kardeşime söylerim mutlaka o da yetiştirir çenesini tutamaz ki -kizgin

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Söyleme kızım bekle kalp atımına kadar

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Akıntı çok olunca kız diyorlar ben öyle biliyorum. Sen takma kafana. Bu aralar çok hassas olduğun için herşeyi takarsın kafana. Dünde benim kasık ağrım oldu. :ilknur:

hadi ya kasık ağrısı hee inşallah :D vardır

ya arişim ama ben akıntım var demeden bişey demedi ki hem öyle çokta değil yani normale göre biraz fazla
hamilelikte normal diye biliyordum ben araştırıyorum hep ben ..kaşıntı filan olursa iyi değil ama bende öyle bişey de yokki:....

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
hadi ya kasık ağrısı hee inşallah :D vardır

ya arişim ama ben akıntım var demeden bişey demedi ki hem öyle çokta değil yani normale göre biraz fazla
hamilelikte normal diye biliyordum ben araştırıyorum hep ben ..kaşıntı filan olursa iyi değil ama bende öyle bişey de yokki:....

He kız takkelerde de sanki hafiften ağrı var dokunduğumda :kptmya::kptmya:

Bakalım hayırlısı pek modumda değilim yane :hulya:

Akıntı kötü bişy deil canım, normal ama kaşıntı olursa muhakkak bildir

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
He kız takkelerde de sanki hafiften ağrı var dokunduğumda :kptmya::kptmya:

Bakalım hayırlısı pek modumda değilim yane :hulya:

Akıntı kötü bişy deil canım, normal ama kaşıntı olursa muhakkak bildir

ben de kendimi dinleyip duruyorum ama ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne bişey takkelerde ağrı var ama adet zamanım geldi ondan olabilir die heveslenmiyorum

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ben de kendimi dinleyip duruyorum ama ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne bişey takkelerde ağrı var ama adet zamanım geldi ondan olabilir die heveslenmiyorum

Hayırlısı be ilknurum..

Snn ne zmn adet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar