Dua ediyorum canlarım size bol bol merak etmeyin ...
Ailemden önce sizinle paylaştım hamile olduğumu o yüzden hep aklımdasınız ...
ayy canım sağoll ben de ilk sizinle paylaşıcam aileme sonra söylerim
Dua ediyorum canlarım size bol bol merak etmeyin ...
Ailemden önce sizinle paylaştım hamile olduğumu o yüzden hep aklımdasınız ...
arişim walla birgün ağrılar oluyor birgün hiç birşey yok bulantı yok şimdilik çok uyku basıyor ..Ya birde kızlar dün doktor dedi ki bana bir şikayetin varmı diye dedim ki akıntım çoğaldı biraz bana dedi ki 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz
birde bu 15 içinde ilişki yaşamayın tahlil isteyeceğim ya akıntı normal değilmi ki ya ... Hiç sormadı bile nasıl akıntı ...hayret ettim kızdım da aslında belkide değiştiririm doktorumu ...kafama takıldı...
arişim walla birgün ağrılar oluyor birgün hiç birşey yok bulantı yok şimdilik çok uyku basıyor ..Ya birde kızlar dün doktor dedi ki bana bir şikayetin varmı diye dedim ki akıntım çoğaldı biraz bana dedi ki 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz
birde bu 15 içinde ilişki yaşamayın tahlil isteyeceğim ya akıntı normal değilmi ki ya ... Hiç sormadı bile nasıl akıntı ...hayret ettim kızdım da aslında belkide değiştiririm doktorumu ...kafama takıldı...
Ben aileme çok sonra söyleyeceğim; ama babamla çalışıyorum ne kadar saklarım bilemicem
bence saklayamazsın ben nasıl söylicem acaba utanırım ben
Akıntı çok olunca kız diyorlar ben öyle biliyorum. Sen takma kafana. Bu aralar çok hassas olduğun için herşeyi takarsın kafana. Dünde benim kasık ağrım oldu. :ilknur:
hadi ya kasık ağrısı hee inşallahvardır
ya arişim ama ben akıntım var demeden bişey demedi ki hem öyle çokta değil yani normale göre biraz fazla
hamilelikte normal diye biliyordum ben araştırıyorum hep ben ..kaşıntı filan olursa iyi değil ama bende öyle bişey de yokki:....
çatttt die çatlarım
He kız takkelerde de sanki hafiften ağrı var dokunduğumda
Bakalım hayırlısı pek modumda değilim yane :hulya:
Akıntı kötü bişy deil canım, normal ama kaşıntı olursa muhakkak bildir
ben de kendimi dinleyip duruyorum ama ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne bişey takkelerde ağrı var ama adet zamanım geldi ondan olabilir die heveslenmiyorum
Hayırlısı be ilknurum..
Snn ne zmn adet
geçen ay 21.de oldum belki de şu an adet olmuş bile olabilirim öyle bi his var içimde ama ancak eve gidince anlarım:sim3:
geçen ay 21.de oldum belki de şu an adet olmuş bile olabilirim öyle bi his var içimde ama ancak eve gidince anlarım:sim3: