Ya bende hiç bir etki yok, ben bu ayı pas geçiyorum sanki. Düne kadar vardı bugün hiçbir belirtim yok
Bilmiyorumki canım ya, gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor bende
Nasip kısmet canım
benim kardeşimde Çin Takvimine göre oldu bu arada :sila:
kızlar dayanamadım öğlen test yaptım negatif çıktı
bakalım adetim gecikirse bi hafta sonra yine bakarım ama olsa çıkardı yani
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben o çift çizgiyi uzun zamandır her ay görmek istiyorum. bir kere gördüm ama düşük yaptım bu ay da çok umutlanmıştım gebeyim diye ama adet oldum. allahım annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın bende dahil...
kızlar dayanamadım öğlen test yaptım negatif çıktı
bakalım adetim gecikirse bi hafta sonra yine bakarım ama olsa çıkardı yani
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben o çift çizgiyi uzun zamandır her ay görmek istiyorum. bir kere gördüm ama düşük yaptım bu ay da çok umutlanmıştım gebeyim diye ama adet oldum. allahım annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın bende dahil...
içim bi tuhaf oldu ama ya adet olana kadar yine de ufak bi umut var kardeşim de diyo hemen kadın doğumcuya git tedavi ol bi bebek yapamadın dio bana
hoşgeldin canım aramıza
hamiş anne olarak sana da dua ediyorum artık mehtap
aramıza hoşgeldin o zaman bize katıl hep beraber görmeye çalışalım o çift çizgiyi:ilknur:
dayanamadım kızlar ne bilim ya çatladım içim içimi yiyo adet olmazsam 1 hafta sonra yaparım tekrar artık:ilknur: