ELDA"nın Gif ve Avatar Arşivi

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
x---x---x---x---x---x---x---x---x---x---x---x

Benmiidim Senn pe$indN qeLn ?
seNdin kar$ıma qeçip diz çöKen..!
Adam Mı sandın kendni Birden ?
kaÇan seN oLdun kovaLyn Benn..

x---x---x---x---x---x---x---x---x---x---x---

kendimi hayata benzetirim bazen ikinci bi şansı vermem kimseye!

Sessizce,kimsesizce,qöndeRdim dudakLarımı,öpme!
aL yeteR..

öyle sevmeLisinki..keLimeLeR yetmemeLi bazen..
istemesende heR zmn olmamı istediğin yeRdeyim!

* YeRinde köLen yeRinde eFendin oLmk istiorm,hem eFendm hem köLem oLurmsn ?

~ DaRbeLer yesen de yüReqine, affetmek en asiL intikam

1 kaLp yannıız

1 kaLbıı du$ünürmü$ (!)

bamba$ka bi$ysin tarifin yok..(!)

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
-Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

-Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ ölümüne bulaş ölümle dalaş ama yavaş yavaş

-Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne bilsin Bana AŞKtan Söz Etme Sevmek Kim Sen Kimsin

-ßeni ßu Kadar Kolay Silebildiysen,Zaten Hiç Yazmamışsın Demektir...Çocuk Kalmışlara Yol Veririm!!!Bir kalemde seni silerim

-seviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende Unutulursun

-Sen benim adımı bile anamazsın...Bırak dost kalmayı...Sen benim düşmanım bile olmazsın

-bu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ben Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

-beni unutsun diye haber göndermişsin hiç düşündünmüki hatırlanmaya değirmisin ?

-qenc Yaşımda kalbimi aşk'a Düşman Edemem.. beni ßiLirsin kararlıysam dünya Dursa Dönmem! Çok geciktin Herşey için Artık Vursan da Ölmem!

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
- bana umut ßaqLama ben Toprağa Söz Verdim

-boyun eğmem asla sana yaksan bile bedenimi ben doğarım küllerimden gücün varsa durdur beni

-Gidersem dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiyorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.Ağır geliyosa bunlar firar serbest, üstelemem

-her halinle her halimdin gözümden düştün zaten hiç benim olmadın hatta ödünçtün

-Y.O.K Artık Sana Ait TeK Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile...

-yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin

-Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı

-DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

-İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
-Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama... Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa

-Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi

-ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm

-sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın..
bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN

-IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala

Soytarılar Kral Olmuş.. Fahişeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM

PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

BİR ZAMANLAR YOKSULLUKTAN BIRAKTIGIMIZ SAKAL SIMDIKI ZENGIN ZUPPELERINE MODA OLMUŞ

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
seviyorum your eyes, cünkü onlar very nice, bir kere look at me, ondan sonra forget me, kalbim tik tak for you, cunku i love you ...

DUNYA DUNYA YALAN DUNYA BIR KIZ SEWDIM ADI ''DERYA'' GECEN GUNLER OLDU RUYA BIRGUN BITECEK BU DUNYA

Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr Bni Kral biliyr Kızdmmı Dünyayı Ykar Biliyr.Agladıgmı kimsye Söylme Anne Onlr 1 kız İcn Bu Kdar Düsecgmi Bilmiyorlr!...

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere.

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (.....)

Bir gün sevgilim sordu a‏sk nedir diye... Biraz zaman istedim dü‏süneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir ba‏skas‎‎ı ile, kulag‎ına f‎ısı‎ldad‎m a‏sk izdiraptir diye

нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕıgıм ѕαηα!

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!

yakıSkLSn DdLr'Boyun'Eydm.KarzmSn DdLr'öLym'Ddm.PLyboySn DdLr CewBı KızLRa SöyLttRDm.Ndn Bekrsn Ddlr 'BekarLK SULTNLIK DEDM

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

BİZİM OLMADIGIMIZ YERDE SOYTARILAR COŞAR..BİZİM OLMADIGIMIZ YERDE EFELNİR CAKALLAR..WERİLEN HER ARANIN 1 SONU WARDIR.BİZ MEKANA GELİNCE KÖPKLER AYAGA KALKAR

Biz delikanlı adamız
Yalandan Hoşlanmayız
Seversek tam severiz
Sevmezsek kesip atarız
EFESLI dir lakabımız
Her mekanda geçer adımız
Ayın gölgesınde yatarız her gece
destan anlatırız
Bizde hakkı olan sevenleri
Hiç bır zaman satmayız
Hepimiz aynı candanız
Dosta kurban dır canımız
Eger akarsa kanımız orası son durağımız
Her meyhanede masamız
Her alemde şeklimiz
Ve her karakolda ismimiz
W_A_R_D_I_R

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm

BN KENDM Bİ ALEMiM BU ALEM İÇNDE,BN KENDME BELAYM BİNLRCE BELA İÇNDE,İSTEYN KATLR ALEMİME,İSTEMYN YOL ALIR DEVRAN DÖNR YİNE...

Gecmişi sildim..Gunumu ezdim..Gelecekmi? Gecmıste..Gunde...Gelecekte BENIM! Ben fazlasyla raatm sizde raat olun...

AYYAŞA SORMUŞLAR NEDEN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYE...DEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK YOK SATILMIŞ BTÜN SEWGİLER!

her şey BeNDe BaŞLaR BeNDe BiTeR...SeWeN SeWeR SeWMeYen SiKTir oLuP GiDER

onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!

HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN

ßeni Görüp Kendini Sınama...Sadece Görebildiğin Kadarım...Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım...

Gözüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa...·CiLvé yaPı0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ'є. . .!

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???

Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler...

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
şαηℓıуız ѕöняєтℓιуιz ραşαуız кяαℓız яєкℓαмız мαякαуız ƒαℓαηız ƒιℓαηız кяαℓıηα ∂єιℓ αℓαуıηα вαѕαяız тєк ƒαякıмız ιzмιяℓι σℓмαмız!!!

Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..

ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA....KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ...!!!

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz...

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İçİn ÖLür şEKLİmiz İçiN yaŞaRız..!!!...

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ öLDü

$arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz Ç€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!!

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım...

git bakalım ellere eller seni bnm sevdiğim kdr sevebilecekmi bnm sana
verdiğim değeri eller sana verebilecekmi????

ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ..!

DOKUNMAK ELLERİNE BU KADAR ZOR DEĞİLDİ O ÇOK GÜZEL GÖZLER VAR YA BİR ZAMANLAR O BENİMDİ
NE YAPALIM ARKADAŞ NASIL İÇİLMESİN DERTLERİN VARSA SEN DE BENDENSİN

BANA BİR İYİLİK YAP HALİMİ BİLMESİN SAKLA BENİ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMESİN

YOLLARA BAĞLADIM GİDİŞİNİ DİLLERE BAĞLADIM O GİDİŞİNİ YASTIĞA SAKLADIM SEVİŞİNİ NASIL UNUTURUM AH O GÜLÜŞÜNÜ

ZALİMSİN ANLADIM BENDE KALMADIN ŞİMDİ KİM ZAVALLI KİM KAZANDI ANLA BAKALIM

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
dσquşтaη qєLєη вi haSтaLııм Faя hєя qöяdüqüмü iηSaη Saηıσяuм…

яєкaвєт єтмєм яєкaвєт γaяaтiяiм .. σηa вuηa dєğiL вєηSadєćє daLqaмa вaкaяıм !!

aяada ßi кéмéяi Sıкda dü$мéSη σ Sahтé кi$iLiiη. . .! "γuz" ωéяip adaм éттiγSéм "SıFıяLa" ćhaяpıp γ0σq édéяiм. . . . !

haккıмda dєdiкσdu γapıp вσ$ кσηu$aηLaя dєωaм єdiη яєкLaмıη iyisi kötüSü σLмaz!!!!!!..

Son gecemDe son sigaRam biLe oLsan, ayağımıN aLtında ezeRim, gözüMü kırpmam iNaN!!!

σLмadı SєωqiLм γapaмadıк aγяıLdк.aмa aγяıLdк diє Saηa кızмıγσяuм.hєм вєη Saηa кızaямıγıм?вєη σ кadя hıγaямıγıм?

ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ

·٠•●SΌή BάkıѕţάКі Ό Gözler kάlďı aklimdά ●•٠·

'aятiSт déiLiм aмa "мuhтé$éм σLмaк" кaηıмda Faя..!

öNc3 q3NdiNi q3LişTiR soNRa b3Ni 3LeşTiR..!

qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın ..

::::::ησтнιηg ιмρσѕsιвℓє::::::

N€ g!d€n€d!r $öZüM,n€d€ g€L€c€K oLaNa, OdA ß!rAz T@kıLıP g!d€r N@$ıL oL$a...!!

SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :mad:

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım

♥ ...вєη αѕℓα αğℓαмαм ∂єуιρ нєя gє¢є уαтαğα уαттığıη∂α αкℓıηα σ gєℓιρ gözüη∂єη ιкι ∂αмℓα уαş ѕüzüℓüуσяѕα єğєя υтαηçℓα ιşтє σ zαмαη αşıкѕıη ∂ємєктιя...♥

єℓєşтιямє вєηι вєgєη∂ıуѕєη тαктıя єт.. нσşυηα gιтмιуσмυуυм кαƒαηα тαкмα ѕ*ктιяєт..

bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..s*ktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!!

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
n3 vhaR eLİNde zThen yLan

kADInmıYIm DAdınmıYm söLEde sıFATıMı öqRENeym

geCELr kBUs oLdu uyUYamS oLdum ynE shni sefen qüSELe bu siTEMLer nie iHTiyajım vhar sna biR aLo dSene

-taq Taq qLmişsin qönLümü açdım taq taq yniDen doquşum bu anDIr taq taq shnDen başqAsı yLandır buDr işDe tamamDIR

bhn SNa kanarMym biR dha kanRMıym kan qöLüne DÖndü keSTiqin söZ bR dha duYARmıym

qöZÜmDN düşdüqN yheRde KLırsın x(

eLveDa büyq aşqımA qiDİorum shnDn çoqqqqqqq uZaqLra unuDMaq çoq zoR oLsada eLveDa sna eLvEda ajqımA

shn qiDErken cnm vhurdunya bhni bhn döNErsm shni öLdürejeqm

beKar adam vHR ama hR daİ kıSMedsiZİm xD

aşqıN aDI bhunDn soRa yL AN oLdu

AVUcumDa qüL die saqLadım dikenLri shn nabDIn vijDANsız yıqDIn hayALLeRimi

nDEn aLLahım nDen bukDR aCI nDen onu çoqqq sefeRqn tuDmas oLdu eLLerimDn x(

bebeim biDanm ajqım baq şmDİ baddIq xD

sheyDanLa aNLaşMaLıym ruHumu saDDım oNa xD

nE kDR sefeRsn sEw boŞa baq qiDDİ ÇabaLr b*qA xD

qÖrmdim duYMadım biLmiorum taNımıorum köRmüsün özÜRLüym xD

aLLahım köRrRRR oLdum xS kaRI kıZa baqaMıorum

o şmDİ aSKer cANı dyAq iSTeR xDxD

o ynA bu ynA baqMaqdan sıKILdıySn bnA baq xD

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Ne zMn Karsıma Cıkıp Şakaydı Gecdi DicekSin..

Ben AcıLarımı Öğün YapDım Kendime ; Sabah 3 , Aksam 3 kere aqladım ...

Bitti diyorsun
Tek bir Kelimeyle
Kan
döküyorsun..

Göç edip qiTsem ßu dünyadan , dünya ne Kayßeder Ki ?

Susmaq VeriLmesi Gereken En zoR CvpLardan Biridir … Ben SuSTuM İsteyen KonuSSun ..

ÖzqürLük KazaniLmaz Hak ediLir ve aLınır .. Bana GüLüorsunuz Cunkü FarkLıyım
… Bende Size GüLüyorum Çünkü hepiniz Aynısınız … !
KaFam kadar GüzeLmisin qi..?

KIZ DEDIGIN GOOGLE GIBI COK BILMIS DEIL YOUTUBE GIBI EGLENCELII OLCAK!!!

GözLerim Esrar 2 Fişek Ottur ... DuyquLarım Eroin 20 qram TozduR ....

Kader bize ørøsbuya a$ık øLan deLikanLı røLünü vermi$

Kendini özetLemiş bir Cocuqum Ben …. inandıqımın peşinden qidecek kadar Asi..... ihaneTi bıçakLayacak kadar KaTiLim... ..

ßén soqaq lamßası deqiLim - hér 1o meTreDé bir baNa rasTLayamazSın..

SöyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SöyLe Değdimi ŞerefsizLiğine.Dünya Döndükçe Tek Gerçeğim Şu; ''SeNiN İçiN DıŞıN KaHPe''...

Sıgara Keyif Vermiyor,BaLLy Kafa Yapmıyor,Esrar'a Para Yetmiyor,Lan aLLah'sız Sensiz GünLer Geçmiyor...!!!

Benim Yüreğimde Batar Her Güneş,Benim Yüreğimde Yanar Her Ateş,Bu İsyanımı Hor Görme K@RD£$, ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''...!!!

' N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak..?

DosTLarım Gecmi$h aqLıOr… ßir Darbe’de 10Lar Yemi$h yüzLeri qüLmüOr .. !

'Belki' Dünyasında...'Keşke' Kokan Havayı Solurken 'İyi ki' Dediqim Tek Nefesimsin

[ SaNa VéRDiqim YüRéqiMin Ta amq..]

ben hayatla oyun oynamısım siz oyuncaklarım oldunuz ben hayata parmak atmışım siz kim oldunuz?

SuS_PReNsEs_KaPaN_İçİNe_HaYKıR_NeFReTiNi..!!!

küçücük bir Cocukken ben,oyuncak bebegimin saçı koptu diye aglardım şimdi jiletim kırıldı diye aglıyorum

aLem a$ıq oLuyo SonRa aLqoLik..Ben kendime a$ıqım hmde pLatonik .. !!

kenDi canıma kıYacak kaDar saLak, gerçeKLerdeN kaçaCak kaDar korKak değiLim!

Dinimin İmanımın Şerefimin Namusumun aNamın Babamın Kayıp aMCamın SarhoŞ dayıMın jiLetci Dedemin MüsLümcü Ninemin üSTÜne yemin ederim BiTanesiN..

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Hér Saman GüLünmés Yha AqLamak Lasım ßasén..!

Bu sOndu// dünyamda Séndén kaLan hiçbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$çaqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[

ASLA YALANINI YAKALADIGIN KİŞİNİN DÜZELEBİLİCEGİNİ DÜSÜNME ! B*K B*KTUR S*D*K OLMAZ ! BİR SUYLA IKI DEFA ABDEST ALINMAZ ! !

ERKEKLER ALDATINCA OLAY OLUR, KIZLAR YAPINCA CAPKIN OLUR, ULAN ADALETINIZ NERDE SIZIN? RUHUMUZDA KASARLIK YOKDUR!!.......//

AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GüNe LaNeT !!! Bu ÇoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı..AFFet!!

SuLtan 0Lmuşh KahpeLér.. DeLikanLı 0Lmuşh İpneLér..Hanım Efendi 0Lmuşh SürtükLer.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR

SöYLeSeNe [!].. eLiMDeKi SoN KuR$uNu, KiMe SIKAYIM [?]… [SaNaMi],[ßaNaMi] YoKSa ßiZi aYiRaN [KaDeReMi] [!][!][!]..

Ölüm Ani Öğrenciyiz Die Sevmiyelim Mi Yani

Benimle Konusmak İcin Akıllı Olmalısın Bana Yetişmek İcin Hızlı oLmaLısın Beni GEcmeKmi İstiyorsun Şaka Yapıyo OlmasLısın

EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL [ ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ]

KaŁßim SöZz v£rDi ßana,GuRuRŁu OŁaCak..'HAK£TM£Y£NİN'GöTüNü kaŁDırMaYaCaK...!

SeN BaNa SeN DeSenDe OLuR DeMeSeNde OLuR,BeN SaNa SEN DeMeYeCeĞiM DüŞüN DuR

ŞeReFSiZLeRiN ŞeReFLi oNuRSuZLaRıN oNuRLu GuRuRSuZLaRıN GuRuRLu Or*sBuLaRıN NaMuSLu SaYıLDıĞı DüNYaDa YaŞaMaK iSTeMiYoRuM

DÜş pé$indeySén düŞ pé$imé...

TaK JiLeTi DuDaGıNa,Öp BeNi SaH DaMaRıMDaN...!

Kalk geç karşıma aç gönlünü dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim söndüm zamanla ..

Bir düşman gibi gel üstüme özletme kendini sen bir dost gibi kardeş gibi özlenen SEVGİLİ..

╔╗ ♥
║║╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣
╚═╩═╩═╩═╝
SeNi UnUttUm SaNma
HeR koPeK havLadıGıN da
aKLımDasın

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
ßen o kuLakLara qöRe aqız deiLim.. duyMaya aLı$tıqıNız $eyLeri söyLemeyebiLirim

iki qücüq asıqtan farkımıs yok..
sen biras yaramas..
ben biras şımarıq..:)

ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..!

Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...

BaqLnmayacaksn bi şeye,öLe körü körüne"O oLmzsa yşayamam" demeyecksn.Demeyecksn işte!Yaşarsn çnkü.Yaşıorm işte!

YaqMur Yaqar CekeTim IsLanır
Sen KorKMa HasTaLanMam
Ciqaram Beni IsıTır

DéqéЯ wéЯDЧSm q*Tün KâLKmâSn.. âLıЯım O DéqéЯî q*T qîßî KâLıЯSın..!!

KîЯLénén KâLßîmî ЧıKâDım âZ ÖnCé

Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sikérLéR séNi

çaPın kadaR konuŞ, küTLenİ heSaPLıyım x)

qittiqim éqér bénsém, söyLé bana kimdén qittim.. ¿?séndé yokdum zaTen bén, bén yiné béndé bittim...

anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın qideR.

ßéyniniZ gißi siZzDé "KÜÇÜK"sünüZzz...!!

SiZz ßénLé siDiqk yarı$tıRmaya déwam édin..."ßEN" aqZınıZza zıÇtım qidioRum...

aLışdımmı sensizLié? unuttummu s0r ? hr LaFn s0nu yiné seN haß3rin yhoqq ! x((
Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm xD

sız εmεкlεrкεn bεn εmεкlı oldum

DiLe benden Bir şey iSTe Diorsun Ben Sensiz Ya$amaq iSTemiOrum … !

Düşlerde Sevdim Seni Söyleyemedim... Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim...

$iz ßoqtan Fani dünYanızda süRtüq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda öLyoRm.

Sarho$um ama Kendimdeim…

iÇiyorum iÇim Dı$ıma CIkıyor iÇmiOrum Dı$ım iÇime qirmiOr … !!!

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
inanmadın ne yapayım sensizlikmiş senden payım
Allah mısın ki tapayım sevdim seni inanmadın..!!

Madem qi KuL die Yarattın Onu … Ben KuLun DeqiLim GüCenme TanRıM … !!!

gözLeRiM GÖRmüoR ARTıq Ne öNeMi WaR. . .KaLbİm caprPmıoR aRtıq Ne GeReİ vaR... ellerim tutmuoR artıq nedeN tutsuN ki seN yHoKsUn

Dİnime İmanıma Kitabıma Kuranıma Yaşlı Anam Topal Babam Dilenci AMcam Sarhoş Dedem Müslümcü Teyzem Esrarkeş Kardeşim Üzerine Yemin Ederim Seni Çok Seviyorum

Her $eyi ßiLmek zorunda değiLsin Haddini ßiL yeter !

Bir PaRCa muTLuLuq Vermedin Dünyaaaa !!!!!

........ , . - . - , _ ,
......... ) ` - . .> ' `(
........ / . . . .` . .
Gozlerim gulmeyi coktan unuttu,
........ |. . . . . |. . .|
Simdi aglamanin tam zamanidir.
......... . . . ./ . ./
Kayboldu dostlarim baska yol tuttu
........... `=( /.=`
Dostlara sitemin tam zamanidir.
.............`-;`.-'
Bir sevgilim vardi o da el oldu