elif ne yaptın sen
Niye hülya ablam ne yaptım? Gerçekler valla böyle hissediyorum Çok mu komik olmuş
elif ne yaptın sen
Niye hülya ablam ne yaptım? Gerçekler valla böyle hissediyorum Çok mu komik olmuş
yok çok hoş anlatmışsın samimi bir şekilde
dayanamayıp bende soracam beni nasıl bilirsiniz diye:1:
Teşekkür ederim Hülya ablam :sirin:
Anam senden sonra diğer arkadaşlar da çıkıyormuş beni nasıl bilirdiniz diye aboo :kahkaha:
Sen de iyi ki varsın Aslı'm iyi ki ! Hele ki benim o zor günlerimde gece yarılarına kadar benimle yazışmaların.... ne diyeceğimi bilemiyorum kelimelerin tükendiği an :aglayan: İnşallah meleğim inşallah
Bende soracammm
zaten yazarken bayağı güldüm ,rahmetliyi nasıl bilirdiniz gibi olduk
canim benim keske yazismalarim derdine derman olaydi elimden daha fazla birseyler gelebilseydi keske
canimsin kuzum
Elif daha nice yıllara hep beraber inşallah
Benimde şubatta 4.cü yılım doluyor:gulegule:
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz heeee:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ay yerimde duramadım şu halimle nasıl güldürdünüz beni oturduğum yerde varyaaaa:kahkaha:
Kız Hülya alemsin yemin ederim Seni Seviyorum ben beee
Her biriniz benim için çok özel insanlarsınız her birinizi ayrı ayrı seviyorum
Ay bu arada Şah yılan kafası,erişilmezbu laflar hoşuma gitmedi değil hani:biyik:
Ama o kadar da ulaşılmaz biri değilmişim baksan hemen indirdim yelkenleri suya beee
Elifcim iyiki gelmişsin iyiki seni tanımışız tatlım daha nice beraber geçireceğimiz keyifli güzel günler olur inşallah
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz heeee:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ay yerimde duramadım şu halimle nasıl güldürdünüz beni oturduğum yerde varyaaaa:kahkaha:
Kız Hülya alemsin yemin ederim Seni Seviyorum ben beee
Her biriniz benim için çok özel insanlarsınız her birinizi ayrı ayrı seviyorum
Ay bu arada Şah yılan kafası,erişilmezbu laflar hoşuma gitmedi değil hani:biyik:
Ama o kadar da ulaşılmaz biri değilmişim baksan hemen indirdim yelkenleri suya beee
şahım ya ben hiç değişmeyecem sanırım ,yukarıdaki cümleleri yazarken birden dejavu olmuştum ,aradım buldum doğruymuş
https://www.hanimefendi.com/oyunlar/16000-beni-sana-sorsalar-ne-dersin-19.html:kahkaha:
ayrıca bana olan hislerinin karşılıklı olduğunu bilmeni isterim
iyi bilirz
Hülya bi an ölmüşüm de cenazemd iyi biliriz diyomuşsun gibi hissettim kendimi
hehe valla fındıkcım bende soruyu okuyunca öyle hissetttim kendimi
aklıma bu cevap geldi
şaka bir yana iyi bilinmekte güzel şeydir
Tabi ki
Ben de seni iyi bilirim