Aslı Oktay
Daimi Üye
ahanda cok sevdim ben bu yarismayi foto cekimlerine hemen basliyorum
eBenim oğlumu ağlarken görseydiniz korkardınız :iyyyy:
Bebek iken okadar çok ağlardıkki :uzgun:
Anlıyorum canım,hiç bir anne çocuğunun tek bir damla göz yaşı akıtmasını istemez ama bir daha olmayacak bir yarışma zaten..Bir kerede ağlarken resimleyelim hep gülerkenmi resimleyeceğiz.süper bi yarisma,ama biz aglamasina kiyamiyoruz ki diil ki bide fotosunu cekicez )))))))))))):gul:
cok icleniyo cünkü aglarken sonrada sustur susturabilirsen:gul:
bide kanimca biz bebeklikten ciktik artik dimi sahmaran teyzesi 15ayligiz cünkü
ahanda cok sevdim ben bu yarismayi foto cekimlerine hemen basliyorum
çirkin çocuk olur mu aslıcım ,çocukların hepsi güzeldir...hem gördüm ben miniğin resmini çok tatlı fıstıksah'im cektim cekmesine ama ya kizimi cirkin diye begenmezseniz diye tirstim simdi :ne:
ya da en cirkin aglayan yarismasinda birinci olursa diye korktum :ne: birinci olursa nasil bir tepki vermeliyim acaba :ne::ne:
sah'im cektim cekmesine ama ya kizimi cirkin diye begenmezseniz diye tirstim simdi :ne:
ya da en cirkin aglayan yarismasinda birinci olursa diye korktum :ne: birinci olursa nasil bir tepki vermeliyim acaba :ne::ne:
Anammm benimm kiz tam bi siritikmiss :deli: aglarken bile makineyi gorunce gulmeye basliyo :bayil:
çirkin çocuk olur mu aslıcım ,çocukların hepsi güzeldir...hem gördüm ben miniğin resmini çok tatlı fıstık
benim büyük kızın küçüklük resmi var lazımlıkta inat edip ağlarken bulursam ekleyeyim ama eklediğimi görürse küser bana gizli:kahkaha:
hadi bakalim aglarken yakalayabilirsem bizde katiliriz:sevindirikasli: