yanliz kurt cekici bulsandin ne yapacaktin merak ettim 10 puanmi verecektin bu bir yarisma eglenelim sohbetimiz olsun diye yarismalar duzenleniyo bence eglenceli hep devam etsin ya 7 numarayi bende merak ediyom cok catliyacam haaaaaaa
anlamadımki ben bu gözler kimin gözler üyelerinmi
sıradan mı seçilmiş birilerininmi valla anlamadım. bu gözlerin hiçbirinide çekici bulmadım
Merhabalar;
Bu yarışmaları düzenlememizdeki sebep forumda daha eğlenceli,heyecanlı zamanlar geçirmek adına yarışmalar düzenliyoruz.
Sorularınıza gelince;
Burada eklenen ve yapılan makyajlar tamamen amatör olan bizlere ait resimlerdir.Hiç kimse porfosyenelce makyaj yapamıyor belki ama önem verip en azından cesaretinide katarak gönül vermiş arkadaşlarımız.
Bu arada yarışmamızın içeriği Çekici olma yarışması değil,başlıktan da anlaşılacağı üzere ''En Güzel Göz Makyajı'' Yarışması Oylamalarıdır.
Saygı duymanızı ve bu çerçevede değerlendirme yapmanızı rica edeceğim.
Sevgiler.
aslına bakarsanız şimdi kızacaksınız belki bana hiçbirini begenmedim. amma birinci aday eh fena degil diyor.ve oyumu ona kullanıyorum teşekkürler
bu yarismaya katilmak cok istiyordum nasil kacirdim ya
Piril piril gözler yanliz bazi arkadaslar cok kizgin bakmis korktum )
Oyum 7 numaraya...:ayna:
Bende senin ne kadar katılmak istediğini biliyordum ve özellikle profiline mesaj yazdım ama bu süre zarfı içinde hiç siteye gelip online olmadınki be gülüm:gitme:
dogru diyorsunda , cok rahatsizdim kafami kaldiracak halim yokdu, yeni yeni kendime geliyorum ilaclarla. ama cok üzüldüm katilamadigima
oylamaya gec kalmışım 7 ve 5 begenmiştim
oylamaya gec kalmışım 7 ve 5 begenmiştim