''En Güzel Göz Makyajı'' Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Evet hoş bir makyaj canım:cak:

Bu arada bir tüyo; belki bilenler vardır. Göz beyazlarınızı daha da belirginleştirmek için, gözlerinizin içine beyaz kalem sürün kızlar. Ayrıca siyah kalem sürmekte, aksine gözlerimizi küçük gösteriyor...

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Make_Up_by_Dreamer_Pearl.jpg

Kirpiklerin uzunluğuna dikkat

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Kedijik hanım:kedim:bir kerem söz verdiniz katılacağım diye,bahane kabul etmiyorum,fotonu bekliyorum:findik:
Bu arada katılımcılarımız hep aynı olsa da burada yapmak istediğimiz amacı anlayan ve bu amacı güden canım arkadaşlarıma katılımları için teşekkür ediyorum.
Bende olacağım yarışmada bu sefer tacı ben kapmak istiyorum
tac.gif
tac.gif
tac.gif

Baksananıza nasıl da ışıl ışıl parlıyor-hmm

Dıyosun kı bugune kadar en cok ıltıfat aldıgın yerınle madara ol:hihh:

E tamam o zaman katılmayanın bıyıkları cıksın :hihh:

Soz verdımse yarı yolda bırakmamak gerek :kedim:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yaaa bunlar özel çekim benimde çoktu makyajım ama cep telefonundan o kadar olur şunları ekleyipte moral bozmanın ne alemi vardı şimdi:bitter:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
augemoonlight1-1.jpg

augemoonlight1-2.jpg

augemoonlight1-4.jpg

Bu tam bana göre,harika baksanızasüper bayıldım resmen:bayil:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
yaaa bunlar özel çekim benimde çoktu makyajım ama cep telefonundan o kadar olur şunları ekleyipte moral bozmanın ne alemi vardı şimdi:bitter:

:kptmya:Çikom bunlar gibi profosyenl bir şeyler tabiki çıkaramayız ama ne bileyim işte bende nasıl bir makyaj yapayım diye nette arama yaparken rastladım bunları,buraya ekleyerek sizlerede yardımcı olması için eklemiştim,yani kötü bir düşünce için eklemedim:uzgun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
şahım eklediğin resimler süper şimdik bunlardan alıntı yaparak katulurmuşuk kızlarla:dil::dil:hepücüğümüz alırmışız tacı sonraa:dil::dil:

şaka tabikide bayıldım eklediğin resimlere ahh aslında bir arkadaşım vardı profosyenel yapıyordu makyajı o burda olucaktiki ona yaptırıcaktım makyajımı ama şansızlık şuan istanbulda tatilde tüh yaaa neyse bende profösyönel olmasada güzel yaparım heralde acemice olucak ama enkısa zamanda göndericem resimlerimi şahım :eek::eek:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
:kptmya:Çikom bunlar gibi profosyenl bir şeyler tabiki çıkaramayız ama ne bileyim işte bende nasıl bir makyaj yapayım diye nette arama yaparken rastladım bunları,buraya ekleyerek sizlerede yardımcı olması için eklemiştim,yani kötü bir düşünce için eklemedim:uzgun:

ok canım haklısın hadi bakalım kim becerebilmişse bravo dicez artık:kupa:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
şahım eklediğin resimler süper şimdik bunlardan alıntı yaparak katulurmuşuk kızlarla:dil::dil:hepücüğümüz alırmışız tacı sonraa:dil::dil:

şaka tabikide bayıldım eklediğin resimlere ahh aslında bir arkadaşım vardı profosyenel yapıyordu makyajı o burda olucaktiki ona yaptırıcaktım makyajımı ama şansızlık şuan istanbulda tatilde tüh yaaa neyse bende profösyönel olmasada güzel yaparım heralde acemice olucak ama enkısa zamanda göndericem resimlerimi şahım :eek::eek:
Sabırla bekliyorum resimlerinizi şekerler.
Eh tacı kapmak öyle kolay değil,önce emek sonra yemek değilmi ama:kupa:
ok canım haklısın hadi bakalım kim becerebilmişse bravo dicez artık:kupa:
-alkis Bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar