ortadaki kızıl çok güzel benim rengime benziyo yani eskiden kızıldım ya bilirsin:sirin:
zuzu44Daimi ÜyeKatılım5 Ekim 2010Mesajlar10.822Tepki8.685Puan113Konum istanbul 30 Eylül 2011 #101 ortadaki kızıl çok güzel benim rengime benziyo yani eskiden kızıldım ya bilirsin:sirin:
ÇikolataDaimi ÜyeKatılım3 Aralık 2009Mesajlar4.093Tepki5.378Puan113Konum istanbul 30 Eylül 2011 #102 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. benimkide bu renk şu anda çok güzel bir kızıl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. benimkide bu renk şu anda çok güzel bir kızıl
zuzu44Daimi ÜyeKatılım5 Ekim 2010Mesajlar10.822Tepki8.685Puan113Konum istanbul 30 Eylül 2011 #103 benimkide palettenin 4.65 kestane kızıl akajuydu herkes çok beğenirdi bir zamanlar kızıldım
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 3 Kasım 2011 #104 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 5 Aralık 2011 #106 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 5 Aralık 2011 #107 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 6 Aralık 2011 #108 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 7 Aralık 2011 #109 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
naz79Daimi ÜyeKatılım4 Haziran 2010Mesajlar1.791Tepki2.225Puan113Yaş42Konum gaziantep 7 Aralık 2011 #110 kızılı seviyorum banda çok yakışıyor ama cesaret istiyor geri dönüşümü çok zor bir renke daha önce denemiştim şimdi cesaret edemiyorum malesef
kızılı seviyorum banda çok yakışıyor ama cesaret istiyor geri dönüşümü çok zor bir renke daha önce denemiştim şimdi cesaret edemiyorum malesef
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 7 Aralık 2011 #111 naz79' Alıntı: kızılı seviyorum banda çok yakışıyor ama cesaret istiyor geri dönüşümü çok zor bir renke daha önce denemiştim şimdi cesaret edemiyorum malesefGenişletmek için tıkla ... bende severim canım..ama haklısın geri dönüşü çok zor. saç mahvoluyor.
naz79' Alıntı: kızılı seviyorum banda çok yakışıyor ama cesaret istiyor geri dönüşümü çok zor bir renke daha önce denemiştim şimdi cesaret edemiyorum malesefGenişletmek için tıkla ... bende severim canım..ama haklısın geri dönüşü çok zor. saç mahvoluyor.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 7 Aralık 2011 #112 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 8 Aralık 2011 #113 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 8 Aralık 2011 #115 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bitter_imKılıç ArslanSitenin Hikaye YazarıKatılım3 Aralık 2009Mesajlar66.168Tepki59.046Puan113Yaş33Konum kocaeli 8 Aralık 2011 #117 İsimleride yazsa süper olacak ky:
bitter_imKılıç ArslanSitenin Hikaye YazarıKatılım3 Aralık 2009Mesajlar66.168Tepki59.046Puan113Yaş33Konum kocaeli 8 Aralık 2011 #119 oky'cim 2. resimdeki ne renk saç boyası ? bayıldım !! boyatmayı düşünüyorum
okypeteDaimi ÜyeKatılım2 Ekim 2010Mesajlar16.867Tepki19.396Puan113Konum antalya 15 Aralık 2011 #120 bitter_im' Alıntı: oky'cim 2. resimdeki ne renk saç boyası ? bayıldım !! boyatmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım. netten alıntı yaptım. yazmıyor.
bitter_im' Alıntı: oky'cim 2. resimdeki ne renk saç boyası ? bayıldım !! boyatmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum canım. netten alıntı yaptım. yazmıyor.