Aslı Oktay
Daimi Üye
Aslı'cım ben seni seviyorum,yalnız sen beni sevmiyorsun sanırım.Başlık biraz şaşırtıcı olsa da heyecanına veriyorum canım.:gul:
canıııımmm bende senı sevıyorum kuzum neden oyle aksını dusundun kı :uzgun:
Aslı'cım ben seni seviyorum,yalnız sen beni sevmiyorsun sanırım.Başlık biraz şaşırtıcı olsa da heyecanına veriyorum canım.:gul:
Eh bir zahmet çıkarıver şekerimbiryerlere kaldırdığım ayakkabıları çıkartacaksınız yani bana
Bekliyorum sabırsızlıkla canım-alkissüpermiş. ben varım:1: ayakkabılarımı çıkarayim boş zamanımda:1:
Sen nasıl istersen..:biyik:peki ayakkabı giyilerek mi resim çekilecek ..
Görelim bakalım şu bayramlıklarınıHah onda mazaretim vardı emme
Tamam uleyn en kötü papucumla katılımda sondan 1.cilik benim olsun falan dermişim
Bayrama ayakkabı alıcam görürsün sen
Sende abiye yok:bayil:sahim idda ediyorum dermisim malum kilo olunca bende ayakkabiya sardim
ama yinede bakmam lazim yeni abiye ayakkabim yok sanirim,aldirticaksiniz illa bana
Aksini düşünmek mi yok annem sadece takılayım istedimcanıııımmm bende senı sevıyorum kuzum neden oyle aksını dusundun kı :uzgun:
malesef yarisamicam cunku benim hiç abiye ayakkabim yok :gul::gul::gul::gul:
Ya kızlar,illa incikli boncuklu olması şart değilki.benlik değil katılmıyorum Şah zaten tarzım belli katılanlara başarılar en şık ayakkabı kazansın bayanlar başarılar
Valla abiye mi bilmem ama sık ayakkabilarim var.
Ya kızlar,illa incikli boncuklu olması şart değilki.
Size göre iddealı bir ayakkabınız yokmu yani:uzgun:
Formatımı değiştirsem aceba,inanın üzüldüm şimdi:ne:
Eee haydi nerde o zaman,özelime gel özelime
En Şık,En Güzel Abiye Ayakkabı Benim diyorsan!!!Eee hadi ne duruyorsun o zaman!!
Bir yarışmamız bitmeden yenisini açmak geldi içimden..Madem başladık hızımızı kesmeyeyim istedim.Yarışmamızın başlığından belli olduğu üzere En Şık,En Gösterişli Abiye Ayakkabılarımızı yarıştıracağız.
Siyahı,pembesi,beyazı.....bakalım hanımefendi ailemizin ayakkabılarına...
Artık yarışmamızın gidişatını biliyorsunuz.Ama yinede hatırlatayım ne dersiniz Hanımefendiler Yarışıyor Bölümü Kuralları!!! bırkatığım linkten kuralları okuyabilirsiniz.
Evet haydi bakalım daha ne duruyoruz.Hemen ayakkabılık boşaltılıyor ve fotoğraf çekmeye başlıyoruz.
Ve hooppp bana özel mesaj ile ulaştırıyorsunuz. Şahmaran
Yarışmamız:En Şık,En Gösterişli Abiye Ayakkabı
Başvuru Başlangıcı:17/10/2012
Başvuru Bitiş:01/11/2012
Yaaaaaaaaaaaa:bitter::bitter::bitter::bitter:ben topuklu ayakkabı giymiyorumki oyüzden hiç abiye ayakkabım yoooooooooooooook:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter: