En yakın arkadaşınız karşı cinsten olabilir mi?

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Karşı cinsten yakın arkadaşlarım oldu.Ama duyguları karıştırmamaları lazım.Bazıları karıştırdı.
Benim dostum kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım farklı duygular beslemiş.
Bayanlar kıskanabiliyor çekememezlik yapabiliyorlar bazen ama karşı cins eğer gerçekten dostsalar daha iyi oluyor.
Maalesef yürümüyor bir yerde bitiyor karşı cinsle arkadaşlık.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence olamaz çünkü erkekle konuşamayacağın ama konuşma ihtiyacın olan şeyler olabilir bunun dışında duygular aşka dönüşüyo sorun oluyo filan olmaz bence

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
şu an itibariyle olmaz,olamaz...eşim o konuda hayli katı.halamın oğlunu bile profilime eklemem sorun olabiliyor maalesef.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
yaşım gereği, bunu şöyle yanıtlayabilirim olmuyor okul hayatında oluyorda çalışma hayatında olmadı yanlış anlamışım özür dilerim diyenle çok karşılaştım ve ben kendimi suçlu hissettim

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben eşimle ilk başlarda arkadaştım herkez bak bu çocuk sana boş değil derdi bense aaaaaa ayıp arkadaşız derdim şimdiyse bu konu açılınca olmazmış diyorum:kptmya: yani çok zor yapabilene bravo:cicek:

zühre

Üye
Tepki
56
eveet olabilir... duygular karışabiliyor evet ama bayanlarda da karışıyor... iş kıskançlığa dönüşüyor... Bayan olsun erkek olsun en yakın arkadaşımızı seçerken samimiyetinden emin olmalıyız... Değişen pek bir şey yok...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Olur kanka modunda Ama benım bıldıgım kadar o da kanka oldugumuz hıccc unutmaması gerek:eek:

Ama herseyımı anlatacagım en yakın arkadasım olmaz guvenmem sanırım.Cunku erkek muhabbetlerınde neler konusulur bılmıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar