En yakın arkadaşınız karşı cinsten olabilir mi?

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
benim eşim asla musade etmez bende inanmıyorum bir erkek ve kadının iyi arkadaş olacağına hele evliyken asla kendim için söylüyorum ,benim çevremde hoş karşılamaz

P

pure life

Misafir
olabilir ama ynede bir bayan bir erkeğe hem cinsine anlattgı şeyleri anlatamaz o kadr samimi olamaz. bi sınır olur yani

Mariste

Yeni Üye
Tepki
5
olabilir elbette ama önemli olan hem onun seni kiskanmamasi ve farkli hisler beslememesi ve tabiki hayatindaki erkegin de bunu kabullenebilmesidir. bizim kültürümüzde cogu türk erkekler esinin / sevgilisinin erkek arkadasini kabul edemedigi icin neredeyse imkansiz gibi birsey o yüzden kiskanc esleri olanlar zaten yürütemezler.

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Bende olur sanıyordum taki çok sevdiğim bir arkadaşım bana karşı farklı duygular hissedene kadar bana kardeşim diyordu birgün geldi evlilik teklifi etti o noktadan sonra hem arkadaşlığımız hemde erkekten dost olur düşüncem koptu artık biliyorum ki olmaz

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
olamaz...ayrı cinslerin masum arkadaşlığına asla inanmam şeytan dürter inancımada ters...hiç olmadı izin vermedim olamaz da...

Tepki
52
benimki öyle hemde çok üzün süredir yaklaşık 13 yıldır en samimi arkadaşım karşı cinsten ve aile dostu olduk artık. yani olabiliyor.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
şu ana kadar olmadı bundan sonrada olmaz zaten sevgilim kabullenmez :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar