canım yurtiçi kargoyu arayıp sana verdiğim takip numarasından bilgı alabilirsin.
ARADIM SABAH.BUGÜN ELİNİZE ULAŞIR DEDİLER AMA GELEN OLMADI.BAKALIM DEMEKKİ YETİŞTİREMEDİLER YARIN HERHALDE GELİR.
canım yurtiçi kargoyu arayıp sana verdiğim takip numarasından bilgı alabilirsin.
sonuclar iyi olursa aslinda bende denemek istiyorum ama yurt disinda yasiyorum burdada bulabilirmiyim epilixiri hic bir fikrim yok
ARADIM SABAH.BUGÜN ELİNİZE ULAŞIR DEDİLER AMA GELEN OLMADI.BAKALIM DEMEKKİ YETİŞTİREMEDİLER YARIN HERHALDE GELİR.
oooh bugün akşam 5.30 da geldi.(ben tam banyoya girdm. zil çaldı. annem kargon geldi. dedi. anne sen al dedim. beni çağırıyor sağolsun çok heyecanlı bir kadındır .girdim ben dedim duşa. : nasıl çıkayım. kopkop:kimliğimle aldı.)
çıkınca 6.30 da ilk seansı yaptım yapmasına da 2.seansı düşünemedm-hmm. ben şimdi gece 2.30 da nasıl kalkıp süreceğim.ahhh kafam ahh.
Ben de Pazar günü başlayacağım kızlar. Hemen Pazartesi başlarım buradan yorumlamaya.
Şahım birşey olmaz sanırım ya. Çok mu geç kaldın canım?
Rukişcim sir ağda bantları ile mi?
Canım resimli olursa daha güzel olur,bende ekledim biliyorsun,eğer isminin açıklanmasını istemiyorsan bana yolla resmi,ben bir kısmını keser eklerim birtanem.İsmin açıklanmadan.şahım fotolarımızı da paylaşacağız mı? çünkü göz zevkinizi bozmak istemem valla.
üç seansımıda saati saatine uyguladım şimdi beklicem sanırım bide kaçgün su deymicek bide çoklu seans dedigi bi dahaki agdadan sonradamı yine uygulucaz bakalım sonuçlar ne olcak bekliyorum heyecanla
Kaymak gibi oldu vallahi canımcım Hiçbir şekilde photoshop yoktır yani resimlerde de
Arinam sen ne ile aldın birtanem..
Ağdamı kullandın,makinemi..
Valla sonuç harika-hmm
Epilasyon aleti ile aldım canım. Ne bir terleme yaptı koltuk altımda ne de koku Bir de uyuzumdur hani roll-on sürmeden çıkmam. Ama sonuç muhteşem. Benim epilasyon ile aldıktan yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başlar. Bakalım bu sefer ne kadar sürede çıkacak.-hmm
-alkis Harikasın o halde ne diyoruz bu epilixir muhteşem -alkis
Benimde bacaklarım 1 hafta sonrasında çıkıyordu bende makine ile aldım..
Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.-hmm