:biyik::biyik::biyik: Ne İtirazım olucak yavrum
kıllı kılsız farketmez
:biyik::biyik::biyik: Ne İtirazım olucak yavrum
kıllı kılsız farketmez
Geyik bölümünde sohbete devam edelim arinam
orda bayıl kollarıma başın döndüyse
imza coşkuniye
Bilmem sanki itirazın varmış gibi geldi bana daaaaa:kizdim::biyik::biyik::biyik: Ne İtirazım olucak yavrum
kıllı kılsız farketmez
Evet aynen,kıllıyız ama geçici bir durumKıllıyık; ama kurtulacağız
Kıllarımı batırırsam görürsün :hihh:
Kıllarımı batırırsam görürsün :hihh:
Bilmem sanki itirazın varmış gibi geldi bana daaaaa:kizdim:
Evet aynen,kıllıyız ama geçici bir durum
Evet aynen bende batırırım görürsün valla.:kizdim:
Sizi esseye havale etmek lazım
bende bekliyorum. yaa biran önce başlarsak iyi olacak. valla bacaklaırm iyice tüylendi. recep ivedik gibi olacağım beklerken.:gul::gul::gul:
Sizi esseye havale etmek lazım
Ayol essede kimmiş beee:cicikadin:
Canlarım Deniz Hanım'dan cevap geldi
Aynen forvet ediyorum:
Kargola gonderildigi gun sizi maille haberdar ederim,arkadaslara haber verirsiniz.
Kargo ucreti 4,5 TL..Yurtici kargo ile anlasmali calisiyoruz,Turkiye'nin her yerine 45 TL sabit ucret aldik.
Kargo Bursa'dan gonderilecek,Istanbul,Izmir gib yakin iller hemen eresi gun teslim alir,Gaziantp gordum,biraz daha uzak illere teslimat uc gunu bulabilir.
Kullanim detaylarini erkesin kargosu eline ulastiginda yeniden size iletirim,zaten kullanim bilgisi de urunleri ile birlikte ulastirilacak,yanlis ugulama olmamasi acisindan yine detaylica yazarim..
Yarin kargolar gonderildi diye mail atarim byuk ihtimalle,yeni dolum yapilacakti,bugun bilgisini alirim,sizi de heme haberdar ederim..
Gorumek uzere,sevgiler,selamlar,
deniz.
sahım bırsam suan burda degıl salı gunu ıstanbulda olucak nasıl alıcak pekı?
sahım bırsam suan burda degıl salı gunu ıstanbulda olucak nasıl alıcak pekı?
Turkiye'nin her yerine 45 TL sabit ucret aldik.
45 tl ürünün fiyatımı numune için kargoya sadece 4.5 lira vercez galiba dogrumu anladım
Canlarım Deniz Hanım'dan cevap geldi
Aynen forvet ediyorum:
Kargola gonderildigi gun sizi maille haberdar ederim,arkadaslara haber verirsiniz.
Kargo ucreti 4,5 TL..Yurtici kargo ile anlasmali calisiyoruz,Turkiye'nin her yerine 45 TL sabit ucret aldik.
Kargo Bursa'dan gonderilecek,Istanbul,Izmir gib yakin iller hemen eresi gun teslim alir,Gaziantp gordum,biraz daha uzak illere teslimat uc gunu bulabilir.
Kullanim detaylarini erkesin kargosu eline ulastiginda yeniden size iletirim,zaten kullanim bilgisi de urunleri ile birlikte ulastirilacak,yanlis ugulama olmamasi acisindan yine detaylica yazarim..
Yarin kargolar gonderildi diye mail atarim byuk ihtimalle,yeni dolum yapilacakti,bugun bilgisini alirim,sizi de heme haberdar ederim..
Gorumek uzere,sevgiler,selamlar,
deniz.
yani cumaya falan elimizde olacak sanırım ne güzel