Erkekler doğuma girmeli mi sizce?

H

Hera

Misafir
bilemiyorum ya değişken bir soru doğuracağım zaman fikrim ne olur bilemem bunu ancak ozaman anlayıp cevap verebilirim....

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Ne işi var ya girmesin bence :bestas: Ay Cem Yılmaz geldi aklıma gösterisinde girerse ne oluru anlatmıştı da :hihi:

Tepki
16
bence girmemeli,
tamam çok özel bir an ama bana çok itici geliyor,
bize göre duygusal bir durum olabilir ama eşimizin aklında o şekilde kalacağını bilemeyiz.
ne olursa olsun kadının bir özeli olmalı..

deniz 22

Daimi Üye
Tepki
522
19 yıl önce ikinci bebeğimde benim eşimde yanımda bana destek olmuştu.Sancı durunca elimi tut başımı kaldır diyordum,sancıyla birlikte kovduğumda olmuştu.Fakat doğum olayını birlikte yaşamakta ayrı bir güzel.

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Girmesi beni mutlu eder cesaret verir.
Yanı basımda durur ne olacak kalkıp bacaklarımın önünde duracak değil ya..
He dayanır mı işte bağırmalara çağırmalara bilemem.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben burda yalnız oldugum ıcın doguma gıttıgımızde esım bır dk ayrılmadı yanımdan
dogum basladıgında da cıkar dıye dusunmustum ama cıkıp gıtmedı elı elımdeydı hep
ben hep korkardım olumsuz seylerı gorup ılerıde bır uzaklasma bır tıksınme durumu olabılır mı dıye ama onun bakıs acısı daha farklı oldu yavrumuzun nasıl bır mucızeyle dunyaya geldıgını gordum bu bır yaratılıs mucızesı dedı
ve bana esım o gun aldıgım agrı kesıcılerden daha cok ılac gıbı geldı o yalnızlıgımız o garıplıgımızde bırbırımıze derman olduk resmen
o yuzden erkekler kaldırabılıyorsa kesınlıkle gırmelıler doguma :bebecik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar