Erkekler ev işi yapmalı mı?

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
iLk oyu ben veriyim bari -kop
bence yapmaLi tabiki devamLi degiL,ne kadarda oLsa isde yeterince yoruLuyorLar.Yerine göre yani,Misafir faLan oLdugunda yardim etmeLiLer bana göre...Sansim varmis ki,Esim caListigi zamanLardada yardim eder Ev isLerine-kop

SagoL GüzeLim,GüzeL bir Anket hazirLamissin -ayse

G

GuL_CiCeGi

Misafir
acıkcası benım eşim cok titiz ve benım evde olmadıgım zamanlar yada baska bır işim oldugu zamanlar ev işi yapar... ve cok memnunum

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Bende evet dedim başka şık yoktu her zaman olmasa da kadının ihtiyaç duyduğu anlar da muhakkak yardımcı olmak zorundadır bence ;)

Çok doğru söylüyorsun ..her zaman olmasada yardımcı olmalı ve işleri de bilmeli..İnsanın ne zaman ne olacağı belli olmaz..İhtiyaç duyulduğunda da bocalamamalı..alışık olmalı iş yapmaya..Hasta olduğumuzu düşünürsek eğer en yakınımızda o var..beklentimiz ondan olur..

Tepki
8.216
her dakıka yapmaz tabıkı onlarda çalışıyorlar bütün gün ama benim eşim sofrayı kurmama yardım eder kaldırmama yardım eder hamıleyım dıye değil gerçekten çok yorgun olursamda evde su yapılacak dersem yapar bu bır yardımlaşmadır... arada yapabılır tabıkı...

munise

Daimi Üye
Tepki
365
bence yapmalılar,bu konuda şanslıyım galiba benim eşim bana çok yardımcı oluyor,hayat müşterek evlenirken iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz gereken durumlarda yapmalılar eşlerine yardım eden erkekleri kutluyorum.

2008yaz

Yeni Üye
Tepki
6
Eğer eşlerin ikiside çalşışıyorsa evet erkek eşine ev işlerinde yardımcı olmalı ve eşinin hasta olduğu durumlarda.:sarilma:

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
ev işi yapsınlar aman yemek yapmasınlar.En büyük derdim.Mutfağa bir giriyor sanki evde ordu var.Her yer tencere tabak

türkiz

Yeni Üye
Tepki
8
İş yapmalı ama devamlı değil ev kadının hakimiyetinde olmalı.Çünkü erkekler işi biraz ele geçirdiklerinde sizin yaptıklarınıza mana vermeye başlıyorlar.En güzeli gerektiğinde yada ufak jestleşmelerle olmalı.Erkekler burası bizim çıkın dışarı...............

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Yardım kabul ederim ama iş yapmasın kıyamam ona.zaten işte yoruluyor.Ama bana bi kez börek yapmıştı sahurda ben uyumuştum.süperdi.Her zaman ev işi yapmasın ama gerektiğinde yardım etsin.

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
yapmalı dıyenlerdenım:D
ama soyle mesela sofra kurmaya yardım etsın felan ole abartılı demıyorm canım D::D

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
yapamıcak durumdaysam yapsın normalde istemem aman arkasından bı daha yaparım :kptmya:

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
esim bana ozel durumlarda yardimci olur sagolsun , mutfakta ozellikle misafirim gelicegi zaman yardimlari dokunur,restaurantta kimi yemekleri yapip getirir, mesela su konuda cok sansliyim ben evin alisverisleri icin tek basima pek gitmem, o restaurantin eksiklerini alirken evinkileride aliyor hepsi bi arada cikiyor, ev iside ben hasta oldugumda yapar, banada iyi bakar sagolsun :) yani hayat musterek elinden geldigini yaptigina inaniyorum

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evet erkekler eşlerıne yardım etmelı bence ama dağıtmadan yapsalar daha ıyı olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar