Erkekler ev işi yapmalı mı?

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
R

Rosie

Misafir
tabi ki yapmalı kadınlar hizmetçi mi canım . yok sen kızsın kadınsın sen temizle sil süpür pisliğimi topla.. ne alakaysa.. en basit örnek benim çevremde var sen masayı topla kızsın bilmem ne.çok tartışmış oldugum insan vardır akrabalarımla filan bu konuda.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
eğer ortalığı daha da batirmicaksa ve kadın çalışıyosa yapıcak mecbur hayat müşterek demekle olmuyo:eek:ky:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
erkekler kendileri için öğrensinler ev işini dünyanın bin bir türlü hali var hanım hastalanır ananız hastalanır hanım sizi terk eder

şu özlü söz aklıma geldi;yaptığı banaysa öğrendiği kendisine:cokkomik:

hem yapsınlar canım ellerine mi yapışacak ,:evet:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sağolsun benim ki sayesinde öğrendim ben zaten ev işi yemek :D
Süper de yapar hele ben hasta olayım evin yemeği temizliği üstüne bir de meyvem gelir oooohh :D derim hatta sen evde otur ben senin yerine okula giderim :cokkomik::cokkomik:

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
valla Allah razı olsun benim eşimden her işimi yapar çokseviyorum bu huyunu canım yaaa.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
tabiki yapmalı ama kararınca bana zor gelen sevmediğim şeyleri eşim yapar sağolsun camlarımız büyük ve çok perdeleri eşim asar balkonu eşim yıkar vs ...

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hem kendileri için hem bizim için her zaman olmasa da yapmalılar.

_ozibuuu_

Daimi Üye
Tepki
265
kesinlikle yardım etmeli , kadının kadınlığını elinden alacak kadar değil tabi , yoksa gözüme çok hoş gelmeyebilir :)

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
bence bir erkek yemek ütü ev temizliği yapmasada bilmesi gerekir ben yaptırmam ama hasta oldugumda ihtiyacım oldugunda sagolsun yapar

aleyna

Aktif Üye
Tepki
222
bence bir erkek yemek ütü ev temizliği yapmasada bilmesi gerekir ben yaptırmam ama hasta oldugumda ihtiyacım oldugunda sagolsun yapar

aynen canım katılıyorum b bende oglumu alıstıracam ilerde yapmasada bilsin bunun okul hayatı var yanlız yasayacagı günlerde olur bilsin esim se yumurta bile kıramaz bensiz hali ne olur bilmem:cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Kadın gibi oturup çamaşır çitileyecek hali yok ama dağıttığını toplasın yeter ufak yardımlarda hoş olur sanırım :D

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Bence bir erkeğin en az kadın kadar elinden ev işi gelmeli dünya hali bu yarın ne olacağımız belli değil, eşimden dolayı çok şanslıyım perdeleri o asar koltukları o çeker yükseklik korkum var camları bile sildiriyorum :( ama onlar dışında bişey yapmasa da olur bu kadarı kafi :evet:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
biraz yapmalı ama.....................
fazlası da yakışmıyor....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar