Erkekleri Aldatmaya Iten Sebepler Ve Aldatanla Aldatılan Ne Yapmalı??

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
bir kere "her erkek aldatır" diye bir genelleme yok.. hiç takılmayın bu tür söylemlere.. ısrarla bunu söyleyenler genelde "benim güvendiğim insan yaptı madem, diğer insaların da aklına bu kuşkuyu düşüreyim" diyen histerik yapıya sahip insanlardır.. her erkek aldatır diyen bir bayana, her kadın da aldatır diyebiliiz bu bağlamda.. ki bu çok yalış olur değil mi??

sizin durumunuza gelirsek, evet güvensizsiniz.. ve bu ciddi bir aile sorununa dönüşmeden önce naçizane, yardım almanızı öneririm.. elbette ki uyanık olun, ama sürekli "acaba"larla yaşayıp, hayatınızı ve evliliğinizi kabusa çevirmeyin.. hem konuşmalarınızda, hem hareketleinizde, kendisine ne kadar güveendiğinizi anlatın.. ve bir sıkıntınız olduğunda yazın buraya, elimizden geldiğince yardım ederiz -ayse

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Aslında ona güvensizmişim gibi davranmıyorum.Birkere ona bunu söyledim .Altta yatan sebeplerde var .Biz 5yıldızlı otel fotografcısıyız bayanlara fotoğraf cekerken kıskanıyorum ben gittiğim zaman otele onunla, sorun yok.Düğün çekecek ben gidiyorum diyor bu sefer kafayı yiyorum özellikle oraya gidince oluyor bende.başka yere gidecem dediğinde sorun yapmıyorum

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
konuşmalarımal ve söylemlerimle ona güvendiğimi söylemem neyi değiştirecek canım onu anlayamadım .Güvenmediğim halde güvendim diyemiyorum.Eminim bunu demek istemedin ama ordaki anlamı anlayamadım canım ne yapmam gerekiyor ,ben eşime sana güveniyorum demekle ne kazanacam.Ya bide şundanda korkmaya başladım,bu kadın bana nasıl olsa güvenmiyor ne yapsam güvenmiyor deyip yapmasından da korkuyorum acıkcası

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
sürekli başıma bu aldatma olayı gelecek mi diye tetikteyim.Ne zaman kendimi salıyorum sorun yok diyorum pat bi olay oluyor.Başıma ne geldiyse buzamana kadar insanlara güvenmekten geldi oyüzden ben böyleyim biloyorum.Dr.ye de gitsem değişmeyecek bu bende.Sadece konuşup rahatlayacam ve bazı gerçekler değişmeyecek.Adamcağız borçları ödemenin peşinde bende kıskançlık.Bazen kızıyorum kendime...Napimya yapacaksada yapsın başıma gelecekse engelleyemem ki.O beni sıkmıyor hiç.Kıskanacaksam bırakta ben kıskanayım seni gencecik karım var diyor öyle deyince rahatlıyorum aslında

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
konuşmalarımal ve söylemlerimle ona güvendiğimi söylemem neyi değiştirecek canım onu anlayamadım .Güvenmediğim halde güvendim diyemiyorum.Eminim bunu demek istemedin ama ordaki anlamı anlayamadım canım ne yapmam gerekiyor ,ben eşime sana güveniyorum demekle ne kazanacam.Ya bide şundanda korkmaya başladım,bu kadın bana nasıl olsa güvenmiyor ne yapsam güvenmiyor deyip yapmasından da korkuyorum acıkcası

erkekler bizim gibi değildir, biraz egoları yüksektir.. genelde (istisnalar hariç) kadınların kendilerini ne kadar sevdklerini, güvendiklerini duyma ihtiyacı hissederler.. eğer eşinize güvendiğinizi hissettirirseniz, sizin güveninizi sarsmaktan korkacaktır.. sürekli gardınızı almış bir şekilde yaşarsanız "zaten bana güvenmiyor" hissi oluşturursunuz.. içinizi kemiren birşyler olduğuna göre geerçekten sizin güveninizi sarsacak bir olay yaşamışsınız.. ayrıca birlikte çalışmanız sizin için çok büyük bir şans.. yanlız gitmesinden rahatsızlık duymanızı anlıyorum, kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu?

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
çok ama çok haklısınzı ben o açıdan düşünmemiştim güvendiğimi söylersem sarsmaktan korkar ama bu haliyle amaaan zaten güvenmiyordu der. Ben o oteldeyken dükkanda duruyorum gündüzleri ve elemana emnet edemiyoruz işyerini.Oyüzden mecburen birimizin durması gerekiyor.Akşamda o benim işlerim olur evde diye galiba gel sende demiyor .Ben halbuki bu akşam işim yok diyorum duyurmak için belki gel der diye ,o da demiyor ve ben çok sinirleniyorum hemen yüzüm asılıyor o da gitmesini istemediğimi dşünüyor.Halbuki bende onunla gitmek istiyorum onunla gidince haftada birkere biel gitsem sorun olmayacak biliyorum

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bugün bende artık gelecem seninle dedim oda gel dedi ama bi acayip oldu yüzü.Sanki altında birşey arıyormuşum gibi baktı bana.Bende nasıl çektiğine bakmak istiyorum öğrenmek için dedim.Ben varken daha kontrollu çalışıyor gözüm üstümde olduğunu biliyorya.Onunlayken bakmıyorum bile kime çektiğine ne yaptığına ,olmak rahatlatıyor beni

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bazı kadınlara bakıyorum nekadar rahatlar ve mutlular hiç kıskanmıyorlar ya da belli etmiyorlar.Ben ise bir aile görünce hikayeden ibaret gözüyle bakıyorum çocuk doğuruyorlarda ne sanki ,boşa der gibi bakıyorum her kadın aldatılmaya eninde sonunda mahkum gözüyle bakıyorum

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
oyüzden çocuk çok istememe rağmen cesaret edemiyorum.Doğum yapmış birini görsem bebek görsem ağlıyorum çünkü ben cesaret edemiyorum

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
konuyu farklı bi açıdan değerlendireceğim ama bu aralar sık duyduğum bi durum var.o da erkeklerin eşlerini yada sevgililerini eski sevgilileriyle yada eşleriyle aldatmaları..:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar