EsEsli'lere buyurmazmıydınız?

M

madesam

Misafir
günaydın kızlarr ben bugün bahçede nöbetçiyim bana şans dileyin:) hava çok soğuk görünyor

H

Hera

Misafir
Günaydın fıstıklar :kayris: Madesamım bol şans sıkı giyin kendi koru kolla canımcım :cak:

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
aman sıkı sıkı giyin canım bol sans sana

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
Günaydın Heracım nabersiniz nasılsınız fıstıklar

H

Hera

Misafir
SağoL canikom ne olsun mutfaktayım bende yemek yapıyorum fıstığım sen nasılsın neler yapıyorsun :nk:

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
napim eşimle didişiyorum :D kalk diyo pc başından kalkmıyom :D ama kalksam iyi olcak acıktımmmm

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
benimki işsiz ya :((( gec kalktı ondan

H

Hera

Misafir
kız bu saatte ne yemeği:) sıkı giyincem inşallah

Sorma tatlım erken uyandım bu günü değerlendireyim dedim çünkü süpürüp toz almam da gerekli ardından bir arkadaşım gelebilir yada ben gidebilirim kararlaştıramadık o sebeple canımcım :panter:

napim eşimle didişiyorum :D kalk diyo pc başından kalkmıyom :D ama kalksam iyi olcak acıktımmmm

Bencede kalsan iyi olur eşin haklı dermişim :D bence hem eşini idare et hem kahvaltı hazırla hemde burayı ihmal etme bizide sensiz bırakma canımcım

M

madesam

Misafir
hmm pardon canım bilmiyordum:( mesleği ne eşinin daha önce ne iş yapıyordu yani

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
heracım cay suyunu koydum bilemm :D

madesam askerden önce temizlik şirketinde calısıyordu ama geldi geleli iş bulamadı 5 ay oldu :mendil:

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
ben gece halımı sıldım yattım valla eşim evde oldugu icin sonra yaparsın sonra yaparsın dıyo hep bide baktım halı leş bide krem rengi fena gözüküyor kiri

H

Hera

Misafir
heracım cay suyunu koydum bilemm :D

madesam askerden önce temizlik şirketinde calısıyordu ama geldi geleli iş bulamadı 5 ay oldu :mendil:

ooh süpersin Zileycim ellerine sağlık bu arada hiç üzülme gün doğmadan neler doğar iş bulur eşin sağlığınıza bir şey olmasın ne olcak Allah büyüktür

OP
ZiLeY

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
evet haklısın canım hayırlısı neyse o olsun artık

M

madesam

Misafir
yetiştiremiyorum canım ya sabah sabah iş yapıp okula gidince performansım düşüyor akşama da halim kalmıyor ama bu akşam yapcam inşallah:)
ziley allah yardımcınız olsun hayırlısı olsun

H

Hera

Misafir
Bilmezmiyim yetişmiyor bende çalışırken öyleydi olsun bir şekilde yaparsın yavaş yavaş kendini yorma canımcım senden önemli değil neticede işler..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar