Esim benim ile her zaman sex yapmak istiyor siz olsaniz ne yapardiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
her zaman cevap ver ona,her dakika...sakın reddetme...at kendini onun kollarına...hem bekar,hem öğrenci olmak ve bir de eşinin olması fedakarlık ister:kptmya:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
tatlislar ben samimi bir forum olduguna inandigim icin sormustum,, gercekten cevap vernlere cook cook tesekkur ediyoruumm . Dalga gecmeye calisanlarinda samimiyetine inanmiyorummm bu forumda :alsana:

Sanirim dalga gecen sizsiniz. Bir insan ya bekardir ya da evli. Siz ikisinide yasiyorsunuz galiba? :dertli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.317
Bekara eş boşamak kolay gelirmiş boşanın gitsin :cokkomik:

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Aslına bakarsanız yadırgamadım yazdığı soruyu en azından onun gibi olanlara yol göstermiş olabiliriz. Gerçek yada yalan ne fark ederki mutlaka vardır onun durumunda olan bence bi doktora gözükmesinde fayda var aşırı istekleri varsa mutlaka bir sorun olmalı yoksa mümkün değil aşırı derecede düşkün olması. Ayrıca hanımların yazdığı gibi hem bekar hem evli nasıl olabilirsiniz orası tartışılır yok eğer bekarsanız ve bir beraberliğiniz varsa ki hiçkimseyi ilgilendirmez bunu açık açık yazabilirdiniz en azından sizi samimi bulur ve yardımcı olmaya çalışırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar