Eşinin evde oturmasını istemeyen var mı arkadaşlar?

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
arada evet ya hele mutfakta oldugum da ya
çekil git be adam karışma bana ve mutfagıma yaaaaaaaaaaa
otur maç izle beeeeeeeeee -kizgin

bir zamanlar kahve ye çok takılırdı taaaaa gecenın yarılarına kadar neyseki eve takılıyor şikayetci değilim ama bazen ipin ucunu koyveriyor
dedim ya mutfaktayken karışması olmasa
neyse ev de ya varsın karışsın diymi :cicek:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
izin günlerinde sıkmıyor ama..3 gün evde otursa kafayı yerim herhalde..kavga ederiz zaten..benimki sağolsun eve karışma konusunda kaynanatör gibi ...kaynanam hiç olmazsa ağzı var dili yok garibimin...

aynı benimki gibi desene gülbin:dusun:

ben memnun olurum evde olmasından markete pazara hep koşturur beni yormaz
allah razı olsun eşimden ekmek kapımız erkekler şikayet etmeyin kızlar
Allah başımızdan eksik etmesi:rose::rose::rose:

ablambizde bişey demiyoruz ama

karışma huyları kötü
on saatte bulaşık yıkıyomuşuz

söyleniyo da söyleniyolar:dusun:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
bende esim fazla evde olmasini istemem ...ozaman isimde bitmiyo ikide bir karnim ac der (biraz fazla istahlidir vede secicidir herseyide begenmez ugrasir dururum onun icin)onu ister bunu ister...bizde catisiveririz hep surekli evde olsa zaten...ama calistigim zamanlar eve yetisemedigim cok oluyor ev isi yemek falan ozamanda yardimi cok goruyorum superde yemekler yapar simdi hakkinida yememek lazim..yaa ilk evlendigim zamanlar amannn ise bile gidince ozleyiverirdim yolunu gozlerdim kapilarda (cicim aylari derlerya)simdi oyle asiri degil artik...ama yinede basimizdan eksik etmesin allah

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
uzun süre evde olmaları evet kötü oluyo evde iş bitmiyo karışma huyu yoktur benimkinin bırak dağınık kalsın bugünde der ama işte fazlası olmuyo:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Beni hiçbir zaman sıkmaz. İkimizde çalıştığımızdan dolayı zaten birbirimizi zor görüyoruz. Akşamdan akşama... Arada yurtdışı seyahatleri olduğundan dolayı hasret kalıyoruz-hmm

Birlikte evimizde vakit geçirmekten keyif alıyoruz. Birlikte mutfağa girer, yemekler hazırlarız(Tabii arada batırır:D ), birlikte temizlik yaparız.

Allah onu başımdan eksik etmesin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar