Eşinin evde oturmasını istemeyen var mı arkadaşlar?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben evde benimle daha çok vakit geçirmesini isterim ama gün içinde benimde kendime ve işkerime ayıracak en az 2 saatim olmalı yoksa sıkılırdım zaten istemezdim ben 5 te çıkıyorum o 7 8 gibi gelsin yeter:)

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
:uzgun:Keşke çalışmak gibi bir zorunluluğumuz olmasada,hep evimizde birlikte otursak..
İnan yaz tatillerinde bile 1 hafta zor kaçıyoruz tatillere ve hiç bitmesini istemiyorum:uzgun:
inan bana bir süre sonra sıkılıyorsun canım :)arada özlememiz ve özlenmemiz lazım -ayse

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
kocanızı mutfağa sokun hem kendinize hem ona iyilik yapmış olursunuz
benim koca mümkünse uzak dursun mutfaktan ,o mutfağa girince mutfak ,mutfaklıktan çıkıyor başka bişey oluyor 2 saat temizlicem diye uğraşıyorum sonra ben :kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kocanızı mutfağa sokun hem kendinize hem ona iyilik yapmış olursunuz

:) :)

Benim eşim mümkünse beni sokmayacak mutfağa:gul:

Valla bende eşimle hep evde olsam keşke:uzgun:

Akşam 6 yı zor ediyoruz :dusun: Birlikte mutfakta birşeyler yapmaktan, beraber evimizi toparlamaktan, TV izlemekten, film izlemekten büyük keyif alıyoruz-hmm-hmm-hmm

D

d.melek

Misafir
Bende evde olmasini isterim,evde olunca bir-birimizi gulduruyoruz,dizi seyr ediyoruz.BEnim kocam mutfaga girmek bir kenara dursun,ne ev isi yapmaz,nede kendine bir bardak cay bile dokmez hasta olmasam :D Sevmiyor,oyle isleri.Siz diyorsunuz ya,mutfagi karistiriyor,ben simdi dusundumde acaba bu huy kocamda iyi huymu,yoksa kotu :D cunki yorumlarinizi okumadan once istiyordum kocamin mutfakda yardim etmesini.Aslinda ben kocamin ev isleri yapmasini,yemek hazirlamasini istemiyorum,sadece,lazimsa yardim etsin,o kadar.Benimki bir yardima ihtiyacim olursa yapar,ama anlarimki,sevmiyor mutfak islerine bulasmayi.Ama...mutfak islerine konusmakla karisiyor :) onu boyle yapsan daha iyi olur,sunu soyle yapsan daha iyi olur falan.Bende madem yardim etmiyorsun,o zaman karisma benim isime,lutfen git bilgisayarinin karsisina diyorum:DEvde oldugu gunlerde evi temizlememi hic istemez.Ama yinede onun ise gitmesini istemiyorum,yanimda olsun istiyorum....:dusun:

Y

yeşilçay

Misafir
eşimin evde olması bana büyük keyif veriyor
hafta sonu çalışmıyor
bana asla iş yaptırmaz hepsini kendi yapar
''zaten bütün hafta çocukla evle uğraşıp duruyorsun dinlen''der:)

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
Eşimle evde vakit geçirmeyi çok seviyorum, birlikde yemek yaparız,, masayı hazırlarız, sonra toplarız:DBirlikde yaparız herşeyi, bana yardım etmeyi çok sever, dvd izleriz, şarkı söyleriz..
Çok güzel vakit geçiriyoruz, hafta sonları iki gün evde, hiç bitsin istemem istisnalar hariç:D

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bende bir meşgale bulsun istiyorum.Çünkü sürekli başımda soru sormasından bıktım.:cee

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
istiyorm aslnda

şuda var ne zaman biraz fazla otursak ev tartışma programlarına dönüyor

konuşmadan duramıyoruz :ilknur:

H

Hera

Misafir
Bazen istiyorum bazen istemiyorum nebiliyim işte delimiyim neyim Kadın Ruh hali belkide :nk: :zopa: :lala:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar