Eşiniz ailesiyle yaşamanızı isterse ne dersiniz?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
evet arkadaşlar evleneceksiniz düğüne az kaldı ve eşiniz olacak kişi ailesiyle yaşamanızı isterse ne dersiniz ?

yada bu daha zor sanırım evlisinin ve birşeyler yolunda gitmedi bir sebepten eşiniz ailesiyle yaşamanızı teklif etse ne tepki verirsiniz:dusun:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
insallah böyle bir durum olmaz
ama olaki her hangi bir sebebten dolayi yasamam gerekse yada istense esime karsi gelmezdim
gerci sebebe bagli
otururdum
düsmez kalkmaz bir ALLAH cünkü
ama bilirdimki esim toz kondurmaz bana
yani yasardim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Dedıgın gıbı tutkı bı sekılde mecbur kaldık

Onlar benı evlerıne almazlardı kiiiii:dil:

Şaka bı yana zaten yaklasık 2 yıl yasadık o hayatı.Allah kımseyı kendı duzenınden uzak tutmasın

Benım ıcın hatırlanması kotu hatta hatırlamaması makbul bı durum:aglayan:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
arkadaşlar evet ALLAH kimsenin düzenini bozmasın bencede ev ev üstüne olmaz bende yaşayamazdım sorunum yok onlarla ama yaşarsak olurdu:kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kesinlikle istemezdim evlenmeden önce dediler yemekler beraber olsun evde yemek yapmana gerek yok 2 kişisiniz altkata gelin yiyin dediler ona bile olmaz dedim sonuçta eşimin ailesi de olsa bizde farklı bi aileyiz bu konularda sorun yaşayan çok insan tanıyorum o yüzden dikkatli davranmaya çalışıyorum her zaman bi mesafe koyarım araya fazla yüz göz olmam eşim yokken pek inmem onlarda bişey demiyo eşimde o yüzden rahatım

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
benim eşim tek çocuk olduğu için tek annesi vardı teklıf ettı otururmusun ben anneme kefilim dedi 8 yıl birlikte oturduk yarın da 6 yıl olacak vefat edelı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hiç bir sorunumuz olmamıştı aksine çokta faydasını görmüştüm nur içinde yatsın

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
evlenirken böyle bişey teklif etse kesinlikle kabuletmezdim.ama bu satten sonrada Allah korusun ama bi hastalık olur bişey olur o zmanda Allah rızası için bi denerim.düşmez kalkmaz bi Allahtır çünkü

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:kizdim:
evet arkadaşlar evleneceksiniz düğüne az kaldı ve eşiniz olacak kişi ailesiyle yaşamanızı isterse ne dersiniz ?

yada bu daha zor sanırım evlisinin ve birşeyler yolunda gitmedi bir sebepten eşiniz ailesiyle yaşamanızı teklif etse ne tepki verirsiniz:dusun:

bundan dolayı cok acı bır tecrube yasamıs bırı olaraktan kabul etmezdım
bastanacık sartlarımı koymusum ortaya bunun zerre tavızı olmaz:kizdim:

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
bilmiyorum büyük konuşmuyayım çünkü bekarım zaman insana ne gösterir bilemeyiz ama oturmak istemem aynı çatı altında ne kendi ailemle nede eşimin ailesiyle bir sokak ilerde olsun ayrı olsun ben onlara yine bakarım gibime geliyor ama dediğim gibi zaman ne gösterecek bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar