Eşiniz ailesiyle yaşamanızı isterse ne dersiniz?

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben yapamam. Bir kaç gün kendimle başa başa kalmayınca bunalıyorum. Ayrıca benim düzenimin bozulmasından nefret ederim.

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
1,5 sene yaşadım altlı üstlü, ayrılma noktasına geldik, bir vesile çıkdı taşındık, şimdi çok şükür bir sorun yok, ama Rabbim kimseye muhtaç etmesin, bir daha olmaz yani..

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
asla istemezdim ama benden once esim razi olmaz boyle biseye,herkes kendi evinde kalsin,,,

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Rabbim öyle bir durumda birakmasin diyorum. Esimin ailesini severim ama herkesin kendi düzeni var. Hic istemem. :acep:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
birde karşı tarafa sormak lazım bizle yaşamak isterler mi acaba:1:

yok yok biz ailece böyle bir şeyi çekemeyiz bu yaştan sonra

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Ben zaten Birlikteyim
Evlenmeden önce guya izmire gideceklerdi düğünden sonra ama burdalar hala

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Hiçte güzel hiç te hoş değil aynı evde yaşamak ama ekonomik şartlar buna mecbur ediyor ben kimsenin isteyerek aile ile bir arada yaşayacağına inanmıyorum

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
eşim asla istemez zaten eğer isteseydide gerekçesine göre değişirdi ama bende istemezdim 1 göz olsun bizim olsun

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben yalnızlığa alıştım.bu saatten sonra asla kaldıramam.herkes kendi evinde mutlu mesut yaşasın

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bizde altlı üstlü oturuyoruz. Sağ olsun yemeği yapıyor akşam eve gidince yemeği yiyip bulaşıkları toplayıp bir çay içer evimize iniyoruz ondan sonra... Kapı kiliti ayrı olunca sorun yok...
Adı kaynana nede olsa herşeye karışmaya çalışıyor bende heee diyorum mutlu oluyor ben yine evimde bildiğimi istediğimi yapıyorum sonra...
Aynı çatı altında yaşayamazdım kesinlikle ama acayip insanlar açıkçası sevmiyorumda.. Evde kalmış birde görümcem var düşünün artık...
giyimime karışıyor evime karışıyor...
Ben eşimden onay alıyorum... O anca mogurdanıyor hiç kulakda asmıyorum kudurup duruyor işte...
Hakkını yememek lazım yemeği yapıyor. Ben çalıştığım için... Ama 1-2 seneye kadar hem çalışırım hem yemeğimi yaparım...
Çocukta yaparım kariyerde...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
müstakbel kayınvalidem çok şeker biri şükür eğer hastalanırlarsa Allah korusun tabikide otururum ilerde benimde nolcağım belli değil.
tobecim bizde altlı üstlü oturucaz bakalım sen gibi umarım sorun yaşamayız:dertli:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
müstakbel kayınvalidem çok şeker biri şükür eğer hastalanırlarsa Allah korusun tabikide otururum ilerde benimde nolcağım belli değil.
tobecim bizde altlı üstlü oturucaz bakalım sen gibi umarım sorun yaşamayız:dertli:

Benim kaynana fettan 60 yaşına gelmiş halaa gelinlerle aşık atmaya çalışıyoo.. Durmadan kendini övüyoo... Sürekli yaa Rahmetli babamı övüyor ya sümdük kızını... Yada çocuklarını övüp duruyor... Gözümle gördüğüm şeyleri sürekli anlatıp duruyor yaa neyin ne olduğunu bilmesek yutucam valla... Bıraksında millet övsün onu ama kendi hallediyor kendini tatmin etme işini... Yapacak bişey yok onuda öyle kabullenecez artık...

Herşeyime karışıp, çok atmasa bişeyi yokta aslında onada alıştım...Hiç cvp vermiyorum. Konuşup konuşup susuyor... Onunda dilini çözdüm hakkından geliyorum Allahıma çok şükür...

İnşallah canım senin için bu böyle olmaz herkes bir olmuyor sonuçta...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar