Eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
paralardımmm oniii..
nitekim çıkarken unutmuşş eskilerinin fotoğraflarını bi köşede öğrenciydik o zaman bende kitaplığında tesadüfen gördümmm...
aldımm bizim fotoğraflarımızıı yırrttım onlarıı bıraktımm ben koleksiyonların arasına katılmayayımm canımm diyee...
ne yapacağınıı şaşırdıı ne var ne yoksaa attııı ama çokk fenaa ettiydimm onii...
eee sonra evlendikkk işteeee kalmadıı elindee eski neyimm..

G

guzelcem

Misafir
eşimin cüzdanında vardı, tesadüfen bildim yırtıp da atmadım kendi haline bırakdım şu an cüzdanın da yok irkek milletini bunaltmıycaksınız çok da kafama takmam hayatıma yaşamaya bakarım kızlar:)))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Nişanlıyken yakalamıştım:D Üstelik annemlerle kayınvalidemlere oturmaya gitmiştik. Allah'tan münasebetsiz fotoğraflar değildi:ayna: Amaben bir surat astım ki sormayın :cokkomik: Annemde damadını korudu-zebani Neymiş erkekmiş olabilirmiş:kizdim:

Neyse sonra önümde tüm fotoları yırttı ve attı.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
çok şükür bende önce kimse olmamış eminim... ben ilkdim onun için.... :eek:
ama olsaydı önce neden hala sakladığını sorar sonrada hem resimleri hemde onu parçalardım tabiki... :dil:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Eşimi az çok tanıyorsam biryerlerde unuttuğu için fotoğrafların bugüne kadar geldiğini düşünürüm.
Eskiden olsa aklımda binbir türlü senaryo kurardım acaba kaç yıl birlikte oldular neler yaptılar gibi binbir türlü gereksiz şey düşünürdüm ama şimdi takmıyorum hiç ne yalan söyliyim , güzel beynimi böyle gereksiz konulara yormuyorum artık. Herkesin bir geçmişi var , geçmişi olmamış saymak yada insanları geçmişleri için yargılamak yapılabilecek çok büyük hatalardan diye düşünüyorum.
Bu arada kayınvalidemde eski sevgilileriyle fotoları hala var hem eşimin hem de kaynımın..
Netice olarak şunu söyleyebilirim ki ben eşimin eskilerini görsem sorun olmaz aman o benim biryerlerde unutulmuş eskilerimi bulmasın da :findikim:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Eşimi az çok tanıyorsam biryerlerde unuttuğu için fotoğrafların bugüne kadar geldiğini düşünürüm.
Eskiden olsa aklımda binbir türlü senaryo kurardım acaba kaç yıl birlikte oldular neler yaptılar gibi binbir türlü gereksiz şey düşünürdüm ama şimdi takmıyorum hiç ne yalan söyliyim , güzel beynimi böyle gereksiz konulara yormuyorum artık. Herkesin bir geçmişi var , geçmişi olmamış saymak yada insanları geçmişleri için yargılamak yapılabilecek çok büyük hatalardan diye düşünüyorum.
Bu arada kayınvalidemde eski sevgilileriyle fotoları hala var hem eşimin hem de kaynımın..
Netice olarak şunu söyleyebilirim ki ben eşimin eskilerini görsem sorun olmaz aman o benim biryerlerde unutulmuş eskilerimi bulmasın da :findikim:
Netice olarak şunu söyleyebilirim ki ben eşimin eskilerini görsem sorun olmaz aman o benim biryerlerde unutulmuş eskilerimi bulmasın da
oda var dimi:ilknur:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
malesef erkekler bu konuda daha hassas..her ne kadar eşitiz desekte biz bi tepki gösterirsek onlar on tepki gösterir bu da bi gerçek dimi-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar