Eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben eski sevgilimi gördügümü esime söyledim sonucta olup biten birseydi ve benimle 1 hafta konusmadi-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
anlat bakalım lili ne fındıklar kırdın:kptmya:

lilavcım böyle şeyler eşlere söylenir mi:kptmya:benim eşim mesela bana hiç sormaz böyle şeyleri..çok kıskançta değildir..ama desem ki bugün eski sevgilimi gördüm..kıyameti kopartır..sen bunu bana nasıl söylüyosun çok mu aklında kaldı..çok mu etkilendin..bi sürü şey söyler he.. amannn Allah korusun:ilknur::ilknur:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ben eski sevgilimi gördügümü esime söyledim sonucta olup biten birseydi ve benimle 1 hafta konusmadi-kizgin

Bak bilmeden süper bi taktik yapmışsın , ara sıra böyle hayatımıza giren tek erkeğin onlar olmadığını hatırlatmak lazım bu kocalara ki değerimizi tekrar tekrar anlasınlar -kop 1 haftayı göze almak lazım tabi

lilavcım böyle şeyler eşlere söylenir mi:kptmya:benim eşim mesela bana hiç sormaz böyle şeyleri..çok kıskançta değildir..ama desem ki bugün eski sevgilimi gördüm..kıyameti kopartır..sen bunu bana nasıl söylüyosun çok mu aklında kaldı..çok mu etkilendin..bi sürü şey söyler he.. amannn Allah korusun:ilknur::ilknur:

:ilknur:

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
eskiden olsa evet paralardım onuda resimleride.ama artık kıskanç diilim saklıyosa saklasın banane yaaaaaaaaa çokta tınnnnnnnnnnnnnnnn.arada bi baksın hasret gidersin:kptmya::kptmya:dermişimmmmmmmmmmm

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
sonunda dermişim var bebeğim yani tabiki kızarım ama ne bilim eskisi kadar kızmam yani deli gibi aşık diilim sonuçta

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
resimin bilgisayarda gördüm kıyamet koptu ailesi ile tanışmaya gitmiştik evden gidiyodum ailesi tuttu bi daha da böyle bişey olmadı

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Güvenle alakalı bir durum muhakak yırtardım.Ama işte insan başına gelmeden o an ne yapıcağını bilemez.
Şimdi böyle sakin cvp lıyorum ama başıma gelse belki bu kadar sakin olmam dimi ama -kop

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

dürüstüm yaaa:ilknur:
bir kac dakika beraber yürümüstük o esnada bir arkadas görmüstü ondan duyarsa diye ilk benden duysun zaten onada dedim tek benmi kiskancam seni:ilknur::kptmya:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hiç bişey demezdim ama uzun bi süre de konuşmazdım:lala: cezasını çekmeli:böö:

H

Hera

Misafir
Böyle bir durum olamaz ki zaten her zaman her şeyi benim elimin altında Zaten Eşim çok çok hassastır beni incitmesin diye kendi ni feda eder Kıyamam ben canım kocişimeeeeee :huhuu: :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar