LiLi
Daimi Üye
Yani ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ne yazık ki..
Yani ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ne yazık ki..
ben eski sevgilimi gördügümü esime söyledim sonucta olup biten birseydi ve benimle 1 hafta konusmadi-kizgin
anlat bakalım lili ne fındıklar kırdın
lilavcım böyle şeyler eşlere söylenir mibenim eşim mesela bana hiç sormaz böyle şeyleri..çok kıskançta değildir..ama desem ki bugün eski sevgilimi gördüm..kıyameti kopartır..sen bunu bana nasıl söylüyosun çok mu aklında kaldı..çok mu etkilendin..bi sürü şey söyler he.. amannn Allah korusun:ilknur::ilknur:
eskiden olsa evet paralardım onuda resimleride.ama artık kıskanç diilim saklıyosa saklasın banane yaaaaaaaaa çokta tınnnnnnnnnnnnnnnn.arada bi baksın hasret gidersindermişimmmmmmmmmmm
sonunda dermişim var bebeğim yani tabiki kızarım ama ne bilim eskisi kadar kızmam yani deli gibi aşık diilim sonuçta
anlat bakalım lili ne fındıklar kırdın
lilavcım böyle şeyler eşlere söylenir mibenim eşim mesela bana hiç sormaz böyle şeyleri..çok kıskançta değildir..ama desem ki bugün eski sevgilimi gördüm..kıyameti kopartır..sen bunu bana nasıl söylüyosun çok mu aklında kaldı..çok mu etkilendin..bi sürü şey söyler he.. amannn Allah korusun:ilknur::ilknur: