Eşiniz hakaret etse

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
eşim olacak insan müssevddesinin beni aşağılayıp hakaret etmediği gün saat yoktur öyleki en ufak tartışmayı ayrılmaa kadar getirir ben yalvarırım neden bize eziyet ediyorsun sana ne yapıyoruz deyince senden kurtulamadım başıma bela oldun der ben istemiyorsun o zaman ayrılalım ne yapayım yiyecek bi lokma ekmek bulurum diyorum oda seni boşayınca sen benim paramı alırsın yoksa sana yapıcağımı bilirim diyor şimdi ben ne yapayım kafamı hangi taşa vurayım düşünsene adam benden boşanmayı bana nafaka vermemek için istemiyor sizce bu hakarete girermi ne dersiniz

sizinkisi bırakın hakareti sürekli psikolojik şiddete girer
ne yapacağınıza kendiniz karar vermelisiniz

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
tavsiye vermek haddime değil ama bence siz boşanın bunlarıda hakime anlatın yoksa hayatınız çekilmez olur çekilmez olmuş bile

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
eşim olacak insan müssevddesinin beni aşağılayıp hakaret etmediği gün saat yoktur öyleki en ufak tartışmayı ayrılmaa kadar getirir ben yalvarırım neden bize eziyet ediyorsun sana ne yapıyoruz deyince senden kurtulamadım başıma bela oldun der ben istemiyorsun o zaman ayrılalım ne yapayım yiyecek bi lokma ekmek bulurum diyorum oda seni boşayınca sen benim paramı alırsın yoksa sana yapıcağımı bilirim diyor şimdi ben ne yapayım kafamı hangi taşa vurayım düşünsene adam benden boşanmayı bana nafaka vermemek için istemiyor sizce bu hakarete girermi ne dersiniz

bu durum hakeretten de öteye gider bence.Ne yap et bu adamdan kurtul güzelim sen.Yuva dağıtmak kolay değildir ama senin yuvan zaten dağılmış.Nasıl bir kişilik nasıl bir adamdır bu böyle?İnanamıyorum.Elimden gelen tek şey Allah yardımcın olsun demek.Şuanki durumunuzu merak ettim.Eğer buralardaysan bizi bilgilendirirsen sevinirim.Allaha bol bol dua et.Birlik düzenlik için bidünya dua var.Bir arkadaşımda aynı senin durumundaydı.Hatta eşi 3 kez boş ol bile demiş.O şekilde imam nikahı gidiyormuş nasıl oluyorsa ama şuanda 2 yaşında bir kızları var.Benim evliliğim kadar güzel bir evlilikleri olmasada önceki gibi değiller.O hep derdi onu okuyorum bunu okuyorum diye.Sende Allaha sığın gerçekten başka yapacak bişey yok.Böyle ilişkileri duyunca çok üzülüyorum ben :(

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
evet hanımlar sabah uyandınız eşiniz sudan sebeb size bağırıp dursa hakaret vari konuşsa akşam işten geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davransa tepkiniz ne olur.

durduk yerde hakaret eden bağıran birinin ben aklından şüphe ederim
psikolağa gitsin derim hergün bir kadının ölüm haberini duyuyoruz ekranlarda
işte bu tipte erkekler kendini böyle belli ediyor
önce bağırır sonra dayak sonrada Allah korusun acı haberi duyuyoruz tvde :dertli:

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108
hiç çekemem valla kendini yerde bulur sabah sabah zaten huysuz oluyorum bi ben carparım bi yer carpar :zopa:benim eşim melek gibi gerci sabah uyandırmım rahatsız olmasın die cıt cıkarmaz

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
hiç öyle yapmadı eşim ama yaparsada akşam hiç bişey olmamış gibi davranamaz,hesabını verir..

G

guzelcem

Misafir
Canısı sende bağır eşin sana ne yapıyorsa tepkini dile getir bağırıyorsa sende aynısını yap ayrıca bağıran irkeğin hiç birşey yokmuş gibi davranmasına tahammül edemem bana eşim yaparsa derin dondurucu olurum hayatı ona kısacık yaşatırım evlilikde rencide edilmek için evlenilmiyor....:zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

L

Lady_

Misafir
O hakareti ona yediririm hiç gelemem zaten böyle şeylere kimse cesaret edemez ne demekmiş o öyle karısına hakaret. :zopa:

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
bazen yaşıyorum ama bende iyi de o sesİni niye yükseltiyorsun deyiip kızdığımı belli ederim. Oda susar zaten.haa susmazsa o iş kavgaya hakarete giderse suratına bakmam gönlümü alana kadar.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Ben ağzımın ayarına dikkat ediyorsam onun daha fazal etmesi gerekiyor.Normalde ağzımın ayarı yoktur ben dilime sahip çıkıp sabır gösteriyorsam onun bırak bağırmayı hakaret etme şansı hiç yok:kayris:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bir evlilikte taraflar birbirine hakaret edebiliyorsa saygı bitmiş demektir bence ve o evliliği sürdürmeninde pek anlamı yok

N

NilayG

Misafir
eşim yok ama kötü bir durum.Bi kaç defa belki duymazdan gelir, sessiz kalırım ama olmaz öyle çok.

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Sabah Sabah AYarlarında bir sorun vardır demekki :D
Tamam henüz evli değilim fakat böyle bir davranış sergiliyorsa ya gerçekten ortada ciddi bir sorun vardır ya da artık bazı şeylerden sıkılmıştır..
Anlamak ve Anlam verebilmek çok zor.
:böö:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ettirmeyin hakaret ya boşayın gitsin kime hakaret edecekse etsin:ajan:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
edemez.. ikimiz de yapı, yetiştirilme tarzı, kişilik bakımından etmeyiz/edemeyiz.. bizim eleştirilerimiz bile sınırlıdır.. ha yapsa idi!! kıyamet kopardı herhalde :D

C

ceylanım

Misafir
HAKARET BANA GÖRE SAYGISIZLIGIN DİZ BOYU BENCE SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLAN EVLİLİK DAHA İYDİR BİZ HER GEÇEN GÜN BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK AŞIK OLUYORUZ NASIL HAKARET EDERİZKİ KOCİŞİME AŞIGIMMMMMMMMMMMMMMMMMM:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar