demedi,dedirtemedim:nazo:ama allah için,kayınvalidem de güzel yemek yapar.
demedi ama,bütün sülalesini toplayıp,bana işkembe çorbası pişirtmeyi biliyor:nazo:
benim esim diyor :lululu:
annesinin yemekleri yagliymis seninmkiler güzel diyor:ilknur:
izine gidince kaynanam esime oglum yemeklerimi özledinmi dedi bende yok ben daha güzel yapiyorum dedim
kaynanam catlicakti az kalsin
esim annesinin yemeklerini hic yiyemedigi icin,oyle bisey demedi,,,,ama guzel yemek yaparim ben,,,,desede olur demesede,,,yemek yerken suratindaki ifade belli eder memnuneyetini soze gerek yok,,,,-ayse
bana bunu defalarca söyledi ve gerçektende yemeklerim harika olur kaynanamda bunu bilir ama bir sorunumuz var anasının yanına gitiiği zaman annem daha güzel yapıyor der annesinin kalbi kırılmasın diye halbuki kaynanam yemeği güzel yapmaz ve eşimde bunu çok iyi bilir
ben evli değilim ama birgün nişanlıma kurabiye yapıp götürmüştüm bana kaç gün durdu ama hala ağızda dağlıyordu annemin yaptıklarını adamın kafasına at öldürür valla öyle dursa demişti çok gülmüştüm
bi gün annesinin evindeydik ikide bi karnım acıktı gidelim diyodu anneside yemek var oğlum yesene dedi oda yok özlem senden güzel yapıyo onun yemeklerini yeme istiyorum dedi annesi bizi kovdu evden heheee
eşimin annesinin yemek anlaşıyı omlet makarna köfte ve patates baska bişey bilmior esim içinde bişey sevmexz o yüzden yapmam derdi evlendigimizde 70 di simdi 82 yaptıgım bütün yemekleri severek yiyor kayınvalidemde aaa hiç sevmezdi bu nasıl olur dior esimde gülüor napsın