Eşiniz kızınıza eski sevgilisinin adını verse???

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
biz bazen konusuyoruz kızımız olursa ne koyarız ismini diye bende meryem ismini seviyorum olabilir demiştim birinde o eski nişanlımın ismi kızımı asla o isimle çagırmam dedi mutlu oldum.:huhuu::huhuu::huhuu:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
biz eşimle anlaştık erkek ismi ona kız ismi bana ait.mesela oğlumun adını o önerdi bende beğendim koyduk.kızımız olursada ben bulup önericem oda beğenirse koycaz inş.ama ortda kız yok daha.:hihi:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
bi dakika pardon okuyunca bile tüylerim diken diken oldu :lala: allah yaşatmasın kimseyede farklı bi ism koyar onunla hitap ederdim we ettirirdim heralde:deli:

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
düşünmesi bile delirtiyo insanııı eski sevgilisinin ismide ne demek :zopa::zopa::zopa::sinir::sinir::sinir:

M

madesam

Misafir
düşüncesi bile kötü.. hele bi duyayım yıkarım başına dünyayı

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Gözlerini oyarım canına okurum eski sevgili mi kalmış evlenmiş benle. onu seviyosa hala benle evlenmeseymiş aaaaaa :zopa:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Eşim her zaman erkek olursa ben koyarım kız olursa sen koy mantığında aklından bile geçirmez hem siz koydunuz kızınızın ismini peki yıllar sonra öğrendinizki kocanızın eski sevgilisinin ismini koymuşsunuz tesadüfen olurya bide böyle düşünmek lazım herşeyin hayırlısı

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Olay tesadüf değilse bu tepkiler zaten pervincim, tam tersi de olabilir sonuçta. Oğlumuza eski sevgilimizin ismini koymuş olabilir eşimiz. Ama bu anlam ifade etmediği ve bilinerek yapılmadığı sürece sorun teşkil etmez. Ama kasıt varsaaaaaa vay halineee :zopa:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Eşim her zaman erkek olursa ben koyarım kız olursa sen koy mantığında aklından bile geçirmez hem siz koydunuz kızınızın ismini peki yıllar sonra öğrendinizki kocanızın eski sevgilisinin ismini koymuşsunuz tesadüfen olurya bide böyle düşünmek lazım herşeyin hayırlısı

evet canım haklısın ama ben eşimin eski kız arkadaşlarının isimlerini biliyorum doğal olarak yanlışlıkla koyma durumu olamaz.hem bilmesem bile o söylerdi eminim.çünkü bitmiş bitmiştir oda istemez yani...

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Neden yapsın ki öyle bişeyi :) Yapmaz biliyorum... Hoş karşılamıycağımı bilir zaten.

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Kesinlikle izin vermezdim ama çok ısrar ederse kırmazdım bende oğluma eski sevgilimin adını koyardım. İntikamım acı olurdu yani :deli:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bence sorun yok. Ama içimde kalmasın ikinci çocugu da bekleyemem göbek adı da benım eskı sevgılımın adı olur.Dert değil yani :istebu: Gamze Murat gel kızım diye çağırırdık :tıktık

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Valla kıskancımdır olaylar büyük inadımdan o kocayı bile boşarım.Ne demek eski sevgili yahu ?
Ne ben bunu yaparım ne de ona izin veririm benim gibi yapın isim türetin ilişkimiz süresince bana hep can özüm diyor bizde düşükdük nasip olurda çocuklarımız olursa Erkekse Can Kızsa Özüm koyacağız..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar