Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben böyle bir adam için savaşmam saygım güvenim yerlerdeyken o evlilikte yürümez yürütmeye de çalışmam. Zaten bir kere yapan 2.yi de yapmaya adaydır ki yaparda sadece bu sefer yakalanmamak için daha dikkatli olur
Eşim değil de öncelerden erkek arkadasım aldattı beni .
Hiç birşey yapmadım yüzüne karşı 2 cift laf ederek terk ettım onu
eşim yaparsa ; bekara karı boşamak kolay derler RABBIM gostermesın o gunlerı o anki ruh halıme baglı ne yapacagım
Öncelikle o kadını bir güzel haşlarım. Sonrada eşimii gerek fiziksell ,gerek söz olarak... sonrasında,Tek affetmeyeceğim şey olduğu için Anında,Mahkeme kapının kapısını çalarım..
RABBİM,Kimseyi böyle bir imtihanla sınamasın. Amin.Ecmain...
hayatımşimdi çok zor bir soru. bu psikolojiyle evet ayrılırım ama ya çocugum varsa veya başka bir durum. o anda ayrıldım demek çok mu kolay olur bilemeedim
aldattığı kişiyi sevme oranına göre değişir durum. Eğer gerçekten seviyorsa çekilirim aradan. Ama bir kaçamak olsun diye günlük aşklar için de sevdiğim adamdan ayrılmam. hee bunu yaptığı için burnundan getiririm :saplak: ama onu kendime yeniden aşık ederdim. Bidaha yapmıcana dair de söz isterdim.
aysuncum aldattığı kişiyi sevme oranını nasıl hesaplıcaksın bir kere yaptığında affedersen hep yapar ve hepsinede günü birlik der bunun önüne nasıl geçiceksin seni kaybedeceğni bilmesi ve bunu yapmaya yeltenememeli kaybetme korkusunu iyi tanımalı