Eşiniz veya Sevğiliniz,Facebook Şifrenizi Değiştirse?...

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
Esim bütün sifrelerimi bilir sorunda etmem bende onun kileri bilirim

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.801
M

melis_melis

Misafir
bende onun şifresını değıstırırım ozaman:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

kikimoraa

Daimi Üye
Tepki
942
ya kızlar.. okuyorum bunları ve şaşırıyorum kendi halime... acaba bende bir problem mi var... ben 3 seneye doğru evliyim ama kocamın face şifresine bilemiyorum... baştan bilgisayar evde diye giriyordum meraktan.. ama son zamanında hiç bakmıyorum kiminle konuşuyor kiminle konuşmuyor... adam her aksam evde.. 3 sene içinde 1 tane kavga bile olmadı... yani oldu da ben konu uzatmadım ve o baktı ben kavgada yokum konu kapattı.. bide ben kendimi tanıyarak öyle şeylere çok fazla aklımı takmamaya çalışıyorum... sonuçta kadın kefaliyim - boş oldu yerde kendimi doldurarak dürmeyebilirim... ya sonra.. durdu yerde küslük ne kırgınlık... şuanda eşim şüphelecek nokta vermeyince bende bakmam...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
ya kızlar.. okuyorum bunları ve şaşırıyorum kendi halime... acaba bende bir problem mi var... ben 3 seneye doğru evliyim ama kocamın face şifresine bilemiyorum... baştan bilgisayar evde diye giriyordum meraktan.. ama son zamanında hiç bakmıyorum kiminle konuşuyor kiminle konuşmuyor... adam her aksam evde.. 3 sene içinde 1 tane kavga bile olmadı... yani oldu da ben konu uzatmadım ve o baktı ben kavgada yokum konu kapattı.. bide ben kendimi tanıyarak öyle şeylere çok fazla aklımı takmamaya çalışıyorum... sonuçta kadın kefaliyim - boş oldu yerde kendimi doldurarak dürmeyebilirim... ya sonra.. durdu yerde küslük ne kırgınlık... şuanda eşim şüphelecek nokta vermeyince bende bakmam...

Eşinin face ya da mail vs şifresini bilmek ya da bilmemek güvenle alakası yok ki.
Ama ben hepsini geçtim de kadın kafalıya takıldım!! Nedir ki sizi eşinizden farklı kılan sonuçta kadın kafalı oldugunuzu dusunduren sey??
Kadın kafalı diye birşey varsa da ben sonucta kadın kafalıyım degıl ŞÜKÜR Kİ KADIN KAFALIYIM demeyi tercih ediyorum...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ben gıcıklığına yapıyorum Kedijik şifre değiştirme olayını adam zaten pc den fazla anlamıyo bende arada onun face şifresini değiştiriyorum yaaa yine niye giremiyorum faceye diye:ne::ne:yüzü bu ifadede kalakalıyo:ko:ko
Sılam yaa aslında sık sık onların şifrelerini değiştirmeliyiz.Ama sonra gidip söylemelıyız.Mesela:
Kocacıgım face şifreni değiştirdim evlendıgımız zamanı şifre yaptım!
...ya da
Şifren artık doğum günüm!
Amaç sadece özel günlerin hafızada kalmasını sağlamak :lululu::lululu::lululu::lululu:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Eşinin face ya da mail vs şifresini bilmek ya da bilmemek güvenle alakası yok ki.
Ama ben hepsini geçtim de kadın kafalıya takıldım!! Nedir ki sizi eşinizden farklı kılan sonuçta kadın kafalı oldugunuzu dusunduren sey??
Kadın kafalı diye birşey varsa da ben sonucta kadın kafalıyım degıl ŞÜKÜR Kİ KADIN KAFALIYIM demeyi tercih ediyorum...
bu yorumun altına seksız suphesız ımza cakarım -alkis

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ne olmus kadin kafaliyzsak bir eksigimizmi var???
Bence yokkkkk:eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar