L
lajoie
Misafir
Allah muhafaza öteki kırıkları duyarsa :kahkaha:
öteki kırıklar mı:sok
Allah muhafaza öteki kırıkları duyarsa :kahkaha:
öteki kırıklar mı:sok
Niye şaşırdınki bebişim :eller: çapkın bito dirler bana bu koğuşta :kahkaha:
Niye şaşırdınki bebişim :eller: çapkın bito dirler bana bu koğuşta :kahkaha:
Nan 5 yıllık üyesiyim şahım beni durduramadı çapkınlıktan dünkü leomu durdurcak :kahkaha::kahkaha:duymayan kalmadııı ayol bunun çapkınlığını:kahkaha: Leonie ne yapsa durduramıyo..
ayy çok tatlısın sen yaa
ahh sende haklısınnn
bana ters geldi de kusura bakmayınNiye şaşırdınki bebişim :eller: çapkın bito dirler bana bu koğuşta :kahkaha:
@sıladayım :eller:
@sıladayım :eller:
Değiştiremez de tut ki yanıldı felan değiştirdi ben de girer onun şifresini değiştiririm
ya kızlar.. okuyorum bunları ve şaşırıyorum kendi halime... acaba bende bir problem mi var... ben 3 seneye doğru evliyim ama kocamın face şifresine bilemiyorum... baştan bilgisayar evde diye giriyordum meraktan.. ama son zamanında hiç bakmıyorum kiminle konuşuyor kiminle konuşmuyor... adam her aksam evde.. 3 sene içinde 1 tane kavga bile olmadı... yani oldu da ben konu uzatmadım ve o baktı ben kavgada yokum konu kapattı.. bide ben kendimi tanıyarak öyle şeylere çok fazla aklımı takmamaya çalışıyorum... sonuçta kadın kefaliyim - boş oldu yerde kendimi doldurarak dürmeyebilirim... ya sonra.. durdu yerde küslük ne kırgınlık... şuanda eşim şüphelecek nokta vermeyince bende bakmam...
Sılam yaa aslında sık sık onların şifrelerini değiştirmeliyiz.Ama sonra gidip söylemelıyız.Mesela:Ben gıcıklığına yapıyorum Kedijik şifre değiştirme olayını adam zaten pc den fazla anlamıyo bende arada onun face şifresini değiştiriyorum yaaa yine niye giremiyorum faceye diye:ne::ne:yüzü bu ifadede kalakalıyo:ko:ko
bu yorumun altına seksız suphesız ımza cakarım -alkisEşinin face ya da mail vs şifresini bilmek ya da bilmemek güvenle alakası yok ki.
Ama ben hepsini geçtim de kadın kafalıya takıldım!! Nedir ki sizi eşinizden farklı kılan sonuçta kadın kafalı oldugunuzu dusunduren sey??
Kadın kafalı diye birşey varsa da ben sonucta kadın kafalıyım degıl ŞÜKÜR Kİ KADIN KAFALIYIM demeyi tercih ediyorum...
Ne olmus kadin kafaliyzsak bir eksigimizmi var???ya kızlar.. okuyorum bunları ve şaşırıyorum kendi halime... acaba bende bir problem mi var... ben 3 seneye doğru evliyim ama kocamın face şifresine bilemiyorum... baştan bilgisayar evde diye giriyordum meraktan.. ama son zamanında hiç bakmıyorum kiminle konuşuyor kiminle konuşmuyor... adam her aksam evde.. 3 sene içinde 1 tane kavga bile olmadı... yani oldu da ben konu uzatmadım ve o baktı ben kavgada yokum konu kapattı.. bide ben kendimi tanıyarak öyle şeylere çok fazla aklımı takmamaya çalışıyorum... sonuçta kadın kefaliyim - boş oldu yerde kendimi doldurarak dürmeyebilirim... ya sonra.. durdu yerde küslük ne kırgınlık... şuanda eşim şüphelecek nokta vermeyince bende bakmam...