Esinizin Ailesinde En Cok Kiminle Anlasiyorsunuz?

Esinizin Ailesinde Kiminle Daha Iyi Anlasiyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    30

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Arkadaslar ben esimin ailesinde en cok büyük görümcemle anlasiyorum ,kayinvalide ve kayinpeder herseye karisan tipler ,eltim ve kayinbiraderim dünya bizim etrafimizda dönsün diyorlar aslinda her konuda mutlu ve huzurlu olmama ragmen esimin ailesi konusunda cok huzursuzum onlari görmek bile bana iskence gibi geliyor sizde duygularinizi paylasirmisiniz belki birbirimize psikolojik olarak destek olabiliriz ......:lilav:

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
götümcem yok
sükür kayinvalide ve kayinpederimlede aram iyi
ama kaynimla cok iyi anlasiriz

Canim seni taniyorum diger yerden o tatli kizin nasil hala öyle süslümü öpüyorum yanaklarindan ....
Aslinda benimde kayinbiraderimle aram cok iyiydi taki evlenene kadar esiyle aramizda problemler olunca onunlada sogukluk oldu simdi bi meraba yetiyor kayinpederimde herseye karisan hep benim dedigim olsun bi tip aslinda kendi cocuklari ile dahi anlasamiyor onun yüzünden kayinvalide ile de aramiz soguk yani aslinda eltim ve kayinpederim olmasza hersey gülük gülistanlik ama o ikisi ara bozuyor .............

en çok kayınvalidemle iyi anlaşırım :sirin::sirin::sirin:

Bende kayinpederim olmazsa belki anlasabilirdim kayinpederin bizi yönetmesine izin vermedigimiz icin kayinvalidede esine destek olunca ipler kopuyor...

ben k.valide k.peder ve görümcem hepsiiiii diyorum-kop

E bende sana sansli kullardansin diyorum kafan rahattir o zaman daim olsun diyorum...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ben en cok kayinpederimle anlasiyorum,
kendisi ile muhabbet cok guzel olur,sabaha kadar konus hic bunalmazsin,ama kayinvalidem ,kendisini severim ama cooooooook konusuyo,hic karsisindakine firsat vermeden hemde,iste bu beni kendinden soguttu,hic dinlemez seni,,ama kayinpederim oyle degil,hem konusur ama dinlemesinide bilir,,,,

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben en cok kayinpederimle anlasiyorum,
kendisi ile muhabbet cok guzel olur,sabaha kadar konus hic bunalmazsin,ama kayinvalidem ,kendisini severim ama cooooooook konusuyo,hic karsisindakine firsat vermeden hemde,iste bu beni kendinden soguttu,hic dinlemez seni,,ama kayinpederim oyle degil,hem konusur ama dinlemesinide bilir,,,,

Bencede hersey yerinde güzel iste benim kayinpederde senin kayinvalide gibi hep ben konusayim hep benim konustugum dogru göz göre göre beyaza siyah der sirf inadindan...

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
eşimin ailesinden en çok eltilerimle ve görümcemle anlaşıyorum
kayınpederimlede hoş sohbetizdir iki kaynım var onlarda çok iilerdir amma velakin kaynana soğuk nevale suratsız acayip mesafeliyizdir hiç hoşlaşmam kendisinden

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
vallah artik hickimseye güvenmiyorum esimin ailesinden -kizgin
hepsi menfaatci:dertli:

Ah canim bilmezmiyim ya isleri düsünce ne kadarda iyi olurlar isleri bitincede dönerler sirtlarini ......Acaba hepsimi ayni bunlarin .....?

eşimin ailesinden en çok eltilerimle ve görümcemle anlaşıyorum
kayınpederimlede hoş sohbetizdir iki kaynım var onlarda çok iilerdir amma velakin kaynana soğuk nevale suratsız acayip mesafeliyizdir hiç hoşlaşmam kendisinden

E senin durum iyiymis bi kaynana ise onu yok sayabilirsin .............

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bende aynen öyle yapıyorum cnm yalnız görüşmüyorum onunla hep birileri oluyo yanımızda oda arada kaynıyo:)

_Naz_

Üye
Tepki
66
Nişanlımla anlaşamıyorum ki ailesiyle anlaşim en iyisi evlenmemek galiba daha ev kurmadan problemler başladı aynı evde olsak yeriz birbirimizi ( ama hakkını yemiyim şimdilik görümcelerimlede kayınpederimlede kayınvalidmele de tüm akrabalarıyla dahi çok iyi anlaşıyorum tahtalara vurim bide oğullarıyla anlaşabilsem tam süper olucak ) :lala:

G

guzelcem

Misafir
Çok şükür rahatım eşimin ANNE-BABASIDA vefat etdi:( BABASI çok iyi biriydi huzur içinde yatsın, görümce-eltiyle konuşmam çünkü kuyumu kazdılar-kizgin ne ararım nede sorarım son oldu... kafam çok çok rahat. eşimde görüşmez aile konularından dolayı.

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nişanlımla anlaşamıyorum ki ailesiyle anlaşim en iyisi evlenmemek galiba daha ev kurmadan problemler başladı aynı evde olsak yeriz birbirimizi ( ama hakkını yemiyim şimdilik görümcelerimlede kayınpederimlede kayınvalidmele de tüm akrabalarıyla dahi çok iyi anlaşıyorum tahtalara vurim bide oğullarıyla anlaşabilsem tam süper olucak ) :lala:

Canim evlilik ciddi bir olay lütfen kendine saygindan dahi olsa bu karari vermeden önce cok iyi düsün herseyin gönlünde olmasi dilegi ile....

Ben hiç biri ile anlaşamıyorum,daha doğrusu beni anlamıyorlar:ayk:
Ama bir tek kayınbiraderim var en küçükleri ve benimle yaşıt bir tek onunla uyuşuyor elektriklerimiz:huhuu:

Bende kayinbiraderimle o evlenmeden önce cok iyi anlasiyordum ama o evlenince esinin etkisinde kaldi ve aramiza sogukluk girdi ........

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Çok şükür rahatım eşimin ANNE-BABASIDA vefat etdi:( BABASI çok iyi biriydi huzur içinde yatsın, görümce-eltiyle konuşmam çünkü kuyumu kazdılar-kizgin ne ararım nede sorarım son oldu... kafam çok çok rahat. eşimde görüşmez aile konularından dolayı.

En iyisini yapmissin canim zarar gördügünden hemen uzaklasacan yoksa kötüyle basetmesi zor arkadasim...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
..

Bende kayinbiraderimle o evlenmeden önce cok iyi anlasiyordum ama o evlenince esinin etkisinde kaldi ve aramiza sogukluk girdi ........

Aynı durum bende de var canım,kaynımın şu anki sevgilisi sanırım beni kıskandığı için aramızda uçurumlar oluyor:1:
Sevgilisi ile 11 aydır birlikteler ama nedense beni çekemiyor:deli:
Bende tınlamıyorum,beni çekemeyenler anten taksınlar diyor tiyeeee alıyorum:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar