canim benim esimde benim annesine laf söyletmez kötu deolsa iyi de olsa anne baba olunca sular durulur onun icin onun icin bir kez dahi olsun demedim annen bunu yapti diye icime attim taki yazin izine gidince bana yaptiklarini artik anlatma gereksinimi duydum malesef bana yaptiklarini esimin dayi kizinada deyinca kaynanam geldi kiz da esime dedi oa zaman benim esim annesine sen haksizsissin dedi anasina kadinda ne dese begenirsiniz herseyin icinde cikiyor saka yaptim oglum ben dedi
:sinir: yuh yaaaa Allah sahit bana ne yaptiysa orada olanlar sahit bunun hesabni bu kadin nasil verecek ya ona maktup yazmamisim diye beddua ediyor ya demiyorki kiz para yolladi daha ne yapsin demiyor neden ona yazmamisim seninle muhabbetim yokki benim neden yazayim tel bile acasim gelmiyor ki mektup yazayim be davul kari offfffff:sinir:
Canısı okuyunca sinirlerim bozuldu tüylerim kabardı ALLAH YARDIM ETSİN sana cadı kaynananı da ALLAH bildiği gibi yapsın... sana tavsiyem (İNŞİRAH SÜRESİNİ) OKU kendine kocana yuvana rahatlarsın senin sinirlerinide bozmuşlar...:dertli:ne diyeyim :dertli:iyi bir dinleyiciyim sen yaz yaşadıklarını dertler paylaşdıkça azalır...