Esinizin Ailesinde En Cok Kiminle Anlasiyorsunuz?

Esinizin Ailesinde Kiminle Daha Iyi Anlasiyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    30

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Allahtan esim onlarida
benide taniyor
ve anasina cekti resti
rahat birakin manasinda
fakat izine gidince
kain olmadik seyleri anlatacakmis
ne anlatacaksa
umurumda bile degil
artik yiterrrrrrr:1:
Canim en azindan senin esin kimin ne oldugunu görebiliyor. Ben ne diyim, esim kesinlikle tek bir laf bile söyletmiyor Annesine, kadin yapiyor ediyor, laf sokuyor ben alininca da esim "sende her seye aliniyorsun" diyor! Kesinlikle ödün vermiyor! Artik hic konusmuyorum, sadece gerektigi zaman. Ama bu sefer de esim soruyor, ne oldu sana, niye hic konusmuyorsun? Offf Canim cok sIkkin! Ne yapicam ben böyle? Cok üzülüyorum, cok! :dertli:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Çok şükür rahatım eşimin ANNE-BABASIDA vefat etdi:( BABASI çok iyi biriydi huzur içinde yatsın, görümce-eltiyle konuşmam çünkü kuyumu kazdılar-kizgin ne ararım nede sorarım son oldu... kafam çok çok rahat. eşimde görüşmez aile konularından dolayı.
Canim cok sanslisin

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Öyle canim,amin.
Esinin arkanda olmasi cok iyi. Benim esim her konuda cok iyidir, ama iste Annesi. Yani bana deseki, canim o yasli, bosver ne derse desin, biliyorum aliniyorsun bazi yaptiklarina veyahut dediklerine, bu kadar gücüme gitmicek. Ama hep Annesinin tarafini tutmasi beni cok üzüyor. Kadin siyaha beyaz dese hakli. Ben anliyamiyorum :uzgun:

G

guzelcem

Misafir
ALLAH YARDIMCIN OLSUN canısı sana dayanma gücü sabırlar versin, eşiniz inşaallah hakikati görür size destek çıkar ALLAHA sığın sana tavsiyem tebbet süresini okusana ismini söyleyerek ALLAHA havale edicen.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Sagol Canim, amin.Anlami ne?
Tebbet suresini okuyup ardindan ne söylicem?

G

guzelcem

Misafir
3 defa oku kişinin adını söyle bunu sık sık yap, ve YÜCE ALLAHIMA havale et sana ne yapıyorlarsa süreyi okudukdan sonra duanı yap canısı ben bu sürenin hayrını gördüm hele düşmanlarıma karşı okudum ALLAH büyükdür İNŞAALLAH kocanız hakikati görür sana yönelir sen yeter ki ALLAHA inan ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
3 defa oku kişinin adını söyle bunu sık sık yap, ve YÜCE ALLAHIMA havale et sana ne yapıyorlarsa süreyi okudukdan sonra duanı yap canısı ben bu sürenin hayrını gördüm hele düşmanlarıma karşı okudum ALLAH büyükdür İNŞAALLAH kocanız hakikati görür sana yönelir sen yeter ki ALLAHA inan ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

Canim, cok sagol, bunu denicem.
Cok tesekür ederim

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Evet canısı çok şükür çok şanslıyım biraz sıkıntı çekdirdiler ben dişli çıkınca eşimde destek olunca rahatladık... ALLAH cümlemise dahil hayırsız kaynana-kaynata -görümce -elti vermesin. ne verirse hayırlısını versin.

Amin Rabbim bizi kötülerle karsilastirmasin ama iste bazen istemeden böyle gereksiz insanlarla muhatab olabiliyoruz....

Canim, cok sagol, bunu denicem.
Cok tesekür ederim

Bende okuyacam canim tesekkür ederim....

G

GurbetGuzeli

Misafir

Canim en azindan senin esin kimin ne oldugunu görebiliyor. Ben ne diyim, esim kesinlikle tek bir laf bile söyletmiyor Annesine, kadin yapiyor ediyor, laf sokuyor ben alininca da esim "sende her seye aliniyorsun" diyor! Kesinlikle ödün vermiyor! Artik hic konusmuyorum, sadece gerektigi zaman. Ama bu sefer de esim soruyor, ne oldu sana, niye hic konusmuyorsun? Offf Canim cok sIkkin! Ne yapicam ben böyle? Cok üzülüyorum, cok! :dertli:

canim benim esimde benim annesine laf söyletmez kötu deolsa iyi de olsa anne baba olunca sular durulur onun icin onun icin bir kez dahi olsun demedim annen bunu yapti diye icime attim taki yazin izine gidince bana yaptiklarini artik anlatma gereksinimi duydum malesef bana yaptiklarini esimin dayi kizinada deyinca kaynanam geldi kiz da esime dedi oa zaman benim esim annesine sen haksizsissin dedi anasina kadinda ne dese begenirsiniz herseyin icinde cikiyor saka yaptim oglum ben dedi :kptmya::sinir: yuh yaaaa Allah sahit bana ne yaptiysa orada olanlar sahit bunun hesabni bu kadin nasil verecek ya ona maktup yazmamisim diye beddua ediyor ya demiyorki kiz para yolladi daha ne yapsin demiyor neden ona yazmamisim seninle muhabbetim yokki benim neden yazayim tel bile acasim gelmiyor ki mektup yazayim be davul kari offfffff:sinir:

canim insallah okuycam ben size firsat bulursam yazin nelre yasadim yazicam ve sonrasinda ne oldu goreceksiniz hikaye gibi inanin

G

guzelcem

Misafir
Amin Rabbim bizi kötülerle karsilastirmasin ama iste bazen istemeden böyle gereksiz insanlarla muhatab olabiliyoruz....

Bende okuyacam canim tesekkür ederim....

AMİNNN hased-fesad içi -dışı farklı iki yüzlü insanlardan uzak eylesin RABBİM ben çok yaşadım ve karşılaşdım tebbet süresini okudum bana RABBİM düşmanlarımın kim olduğunu gösterdi... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN canlarım.

G

guzelcem

Misafir
canim benim esimde benim annesine laf söyletmez kötu deolsa iyi de olsa anne baba olunca sular durulur onun icin onun icin bir kez dahi olsun demedim annen bunu yapti diye icime attim taki yazin izine gidince bana yaptiklarini artik anlatma gereksinimi duydum malesef bana yaptiklarini esimin dayi kizinada deyinca kaynanam geldi kiz da esime dedi oa zaman benim esim annesine sen haksizsissin dedi anasina kadinda ne dese begenirsiniz herseyin icinde cikiyor saka yaptim oglum ben dedi :kptmya::sinir: yuh yaaaa Allah sahit bana ne yaptiysa orada olanlar sahit bunun hesabni bu kadin nasil verecek ya ona maktup yazmamisim diye beddua ediyor ya demiyorki kiz para yolladi daha ne yapsin demiyor neden ona yazmamisim seninle muhabbetim yokki benim neden yazayim tel bile acasim gelmiyor ki mektup yazayim be davul kari offfffff:sinir:
Canısı okuyunca sinirlerim bozuldu tüylerim kabardı ALLAH YARDIM ETSİN sana cadı kaynananı da ALLAH bildiği gibi yapsın... sana tavsiyem (İNŞİRAH SÜRESİNİ) OKU kendine kocana yuvana rahatlarsın senin sinirlerinide bozmuşlar...:dertli:ne diyeyim :dertli:iyi bir dinleyiciyim sen yaz yaşadıklarını dertler paylaşdıkça azalır...

G

guzelcem

Misafir
AMİNNN anasının ağzına bakan kocalara sinir olurum-kizgin-kizgin-kizgin evlendirmeden önce oğullarının kıymetini bilmezler, el kızı gelince oğlum oğlum çıkartdığın yere sok oğullarınızı-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin yuva yıkan mahluk kaynanalar-kizgin-kizgin-kizgin

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
AMİNNN anasının ağzına bakan kocalara sinir olurum-kizgin-kizgin-kizgin evlendirmeden önce oğullarının kıymetini bilmezler, el kızı gelince oğlum oğlum çıkartdığın yere sok oğullarınızı-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin yuva yıkan mahluk kaynanalar-kizgin-kizgin-kizgin
Anne olmadigim icin anliyamiyorum..acaba insan oglunu gercekten el kizindan kiskanir mi? Ya herkesin yeri ayri. Annenin yeri ayri, esin yeri ayri, kiskanilacak birsey yokki. Bir gün cocuklarinda yuvadan ucup kendi yuvalarini kurmasindan daha güzel ne olabilirki?

G

guzelcem

Misafir

Anne olmadigim icin anliyamiyorum..acaba insan oglunu gercekten el kizindan kiskanir mi? Ya herkesin yeri ayri. Annenin yeri ayri, esin yeri ayri, kiskanilacak birsey yokki. Bir gün cocuklarinda yuvadan ucup kendi yuvalarini kurmasindan daha güzel ne olabilirki?

Canısı odun ve mahluk kafalı kaynanalar var ki anlatamazsın hayvan gibi doğup asalak gibi yaşayan yuva yıkıpda geliniyle oğlunu arasını bozup keyif alan kaynanaları ben ne diyeyim:3: ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ...

G

GurbetGuzeli

Misafir
"...Her kışın bir baharı,Her gecenin bir neharı vardır..."

Tüm zerrelerim ve tüm hissiyatimle Sana Teslim oldum bugün...Seni andım..sana hep inandım,sana dayandım..

Eyy yazı,kışı,baharı yaradan...Eyy geceden sonra gündüzü koyan...Eyy gökyüzünü ayakta direksiz tutan...Sen Subhansın..Sen Sultansın...Sen Rahmansın...Sen settarul-gaffarsın..

Tüm zerrelerim ve hissiyatimle,senden sabahı ve baharı dileniyorum şimdi..

Cumalar hürmetine,mübarek vakitler hürmetine,Cumaları değerlendiren mübarek ve sevdiğin kullar hürmetine,Rasulullah (asm) hatrına,Sana yaklaştıracak herşeyi bize lutfunla ihsan et...

Baki muhabbetlerle,Hayırlı cumalar ...

OP
Haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hangi msj silinmis canim Gurbetim senin o cadi kaynanadan neler cektigini biliyorum Rabbim onu tez zamanda islah etsin benimkinide beraber......

fufuk

Aktif Üye
Tepki
65
valla kızlar ben en çok görümcemle anlaşıyorum.gerçekten bana ablalık yapıyor.eşimden daha çok beni tutar sağolsun.kayınpederimde aynı hasnekanınki.her şeye karıştığı için öocukları bile ondan kaçıyor.kayınvalidemde sessiz kalıyor herşeyine.ama ben takmıyorum onları k.valide ve k.pederden uzak olmak işime geliyor
:lala::lala:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar