Eşinizin asla yapmanızı istemediği şeyler nelerdir?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bakıyorum da giyimden filan karışan pek yok sanırım eskiden ekekler en çok giyime karışırdı artık o da kalktı mı ne

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ilknurum benimki karışıyorda eskisi kada rdegil çünkü pes etti :gul:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet çogu bu konuda pes etmiş görünüyor:) bide zaman geçtikçe onlarda değişiyor eskiden dizde bile etek giysen herkes ayıpladı şimdi öyle değil birazda ondan olabilir

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eşimin yapmamı istemediği bişey olmadı şu ana kadar problem dahi yaşamadık
rabbime şükür

demek ki karışacağı bişey yapmıyosun giy bi minide o zaman görim seni:)) benimde öle çünkü karışabileceği bişey yok hayatımda giyim olsun davranış olsun ben eşime daha çok arışırım:)

prenses

Daimi Üye
Tepki
625
nisanliyken en cok dekolte ve makyaj konusunda tartisirdik..2sinide seviyorum:)ama kocisimi daha cok seviyorumm..simdi hic karismaz fazla dekolte olursa bi bakar anlarim hemen:)

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
12 yıl once kahkamama "asla" derdı ama sonra orta yolu bulduk.Yıne kahkaha atarım ama karısamaz atma dıyemez.Benım de rahatsız oldugum tavırları var ama o onun kişisel özellikleri.Benım asla yapma deme gıbı bır hakkım yok.Belkı bunu sık sık dıle getırdıgımden o da bana demez.Ama asla yapmamı ıstemedıgı davranıslarım var da mı dıyemez yoksa oyle bır davranıs yok da mı dıyemez ısde o bır muammam :eek:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hiç karışmaz bana ama birileri iyiliğimi beni kullanıyorsa bunu farkeeder ve beni uyarır.Menfaat düşkünü insanların çıkarlarını farkeder ve beni durdurur.
Başka her konuda özgürüm.
Dekolteye müsade eder ama ben çok sevmem dekolteyi spor giyerim:dusun:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
benim eşimde şu sıra en çok herkeze yardım etmeye çalışırken kendimi yorup üzmeme takmış durumda bu kadar iyimser olma istismar ediliyorsun bazen diyor haklıda ama karakterim ne yapabilirim:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızdığım zaman neye kızdığımı söylemedn surat yapmam kızar:dertli:

Tepki
45
inatçılığıma en çok ondan şikayetçidir
bide tartıştıktan sonra onla konuşmadığıma asla konuşmam onla--- özür dilemeden ama içim içimi yer genede gidipte ben konuşmam onunla tabi eğer hatalı olan o ise gerçi hatalı olan ben olsam bile genede o gelip özür diler :eller::kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
inatçılığıma en çok ondan şikayetçidir
bide tartıştıktan sonra onla konuşmadığıma asla konuşmam onla--- özür dilemeden ama içim içimi yer genede gidipte ben konuşmam onunla tabi eğer hatalı olan o ise gerçi hatalı olan ben olsam bile genede o gelip özür diler :eller::kahve:

sen hatalı olsan da özür diler he iyiymiş:))

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Çok gülmeme gıcık olur.Ama gülmem gelince gülerim kısıtlamam valla.Kendi asık suratıya kalsın o

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar