Eşinizin ayaklarını yıkar mısınız?

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
öyle bi durumumuz olmadi
ama seve seve yikarim
bilirimki oda benimkini yikar
evimin digeri
hayat arkadasim
kizimin babasi
ama öyle agir abi ifadesiyle yaklassa asla
fakat benimki görüntüde kaba ama yufka yürekli zarif ve kibar oldugu icin
öyle bir tavirla zaten yaklasmaz:eek:pucuk:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
yıkadım hem de çok yıkadım hiç de gocunmadım seve seve yaptım...ama artık hayatta yıkamam..haketmio çünkü :kizdim:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
hiç yıkamadım,yıkatmaz benim eşim..ama ben hamileyken o beni aylarca yıkadı:dil:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dün sabah tvde bi türk filmi izliyoduk kadın kocasının ayaklarını yıkıyo eşimde yüzüme doğru baktı bende hemen dedim şuna bak ya sen bi kez olsun benim ayaklarımı yıkamadın bakakaldı çok güldük ama:D:D

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yikarim ya neden yikamayayim bir dedigimi iki etmez sagolsun. :ask:

Tepki
914
yıkamadım ama yıkarım tabiki o da benimkini yıkar ..zaten tanışmamız da bu konu üzerinden olmuştu ...daha doğrusu birbirimize bu muhabbetten aşık olmuştuk ...birisi ortaya bu soruyu atmıştı ..ben de asla yıkamam demiştim ..o da bana senin gözlerin gibi için de çok güzel ,bence birini gerçekten seversen onun için herşeyi yaparsın sen demişti ve gözlerime bakmıştı derin derin ...ben de beni kendine o kadar sevdirecek biri olursa o zaman düşünürüz demiştim :kptmya:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
yıkamadım ama yıkarım tabiki o da benimkini yıkar ..zaten tanışmamız da bu konu üzerinden olmuştu ...daha doğrusu birbirimize bu muhabbetten aşık olmuştuk ...birisi ortaya bu soruyu atmıştı ..ben de asla yıkamam demiştim ..o da bana senin gözlerin gibi için de çok güzel ,bence birini gerçekten seversen onun için herşeyi yaparsın sen demişti ve gözlerime bakmıştı derin derin ...ben de beni kendine o kadar sevdirecek biri olursa o zaman düşünürüz demiştim :kptmya:
o yy gıcığım ne hikayeymiş yaaaaa-ciko-ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar