Eşinizin / Sevgilinizin Size Koyduğu Yasaklar Nelerdir?

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
aslında hiç bir sakınca yok bence kıskançlık annemlere gidecem dediğim zaman yine telefonmu geldi derdi halbuki kız kardeşlerimi ben a rayıp orada buluşmak isterdim çünkü annemlere tek gittiğim zaman çok sıkılıyor hemen eve dönmek istiyordum ama toplanıp oturduğumuz zaman çok hoş sohbet ederdik özellikle kızkardeşim benim bir küçüğüm esprili biri çeşitli fıkralar muziplikler yapardı gülmekten kırılırdık birde annem merkezde oturuyordu herkes tek bir dolmuşla gelirdi orada toplanırdık benim eşimde alkol alıp beni beklemeye başlardı şimdi sonucu bekliyorsunuz dimi sonuç hüsranla biterdi kavga kıyamet ama yinede onu özlüyorum başımda bir gölgeydi resme gelince kızlar eklemek isterim ama beceriksizin biriyim marş basmıyor:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
benim eşimde çok yasakçı maalesef.önceden daha çoktu ama çocuk olduktan sonra azlma oldu.önceden konu komşu kimseye yollamazdı,şimdi istediğim yere gidiyorum yasak kalktı.kırmızı renk kıyafete de karşı dikkat çekiyo diye.kapri pantolon ve etekte yasak,üzerime uzun bi tunik falan giymeden dışarı çıkmakta yasak,cep tel.e gelen gizli veya yabancı numaraya cevap vermekte yasak,kızlarla çok msjlaşıyorm diye onada gıcık oluyo.üfff say say bitmez şimdi neyse bukadar diyelim...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aslında hiç bir sakınca yok bence kıskançlık annemlere gidecem dediğim zaman yine telefonmu geldi derdi halbuki kız kardeşlerimi ben a rayıp orada buluşmak isterdim çünkü annemlere tek gittiğim zaman çok sıkılıyor hemen eve dönmek istiyordum ama toplanıp oturduğumuz zaman çok hoş sohbet ederdik özellikle kızkardeşim benim bir küçüğüm esprili biri çeşitli fıkralar muziplikler yapardı gülmekten kırılırdık birde annem merkezde oturuyordu herkes tek bir dolmuşla gelirdi orada toplanırdık benim eşimde alkol alıp beni beklemeye başlardı şimdi sonucu bekliyorsunuz dimi sonuç hüsranla biterdi kavga kıyamet ama yinede onu özlüyorum başımda bir gölgeydi resme gelince kızlar eklemek isterim ama beceriksizin biriyim marş basmıyor:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

ayy üzüldüm valla ablam belli çok çekmişşin

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
bı ck konuda bana da ambargo koyar
uyguluyormuyum
bazısını ewt
tshort kısa ıse badsız(çıtçıtlı)asla cıkamam
tırnaklar uzun ıse kı genelde ck uzundur kırmızı we koyu renge karısır
kırmızı ruj yasak
sacları ck goz alıcı yapmama karısır
dockers a karısır ama takmam
bazen makyajıma karısır o zman kızılca kıyamet kopar
gece gec saatte dısarı cıkmama ızın wermez
her lafı gectıgınde sıtede erkek warmı der
sabaha kadar ne yapıyorsun orda dıye sorar benı delı eder
aradıgında 3 kere duymazsam nerdesın seeeeeeen nıe duymuyosun der
sms cewap wermezsem cıldırır we benıde cıldırtır
sımdılık aklıma gelenler bunlar :cirla::hihh::bayil:

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
hangi birini sayyim allasen:sok
şükür ki evliliğimin ilk yıllarına göre tabuları epeyce yıkmış bulunmaktayım
şimdii bi kere pantolana acaip gıcık ,
şu uzun tuniklerle pantolon kullanmayı çok istiorum ama yasak:alsana:
makyajı çok seviorum,sarışınım ve soluk görüntüm kapansın istiorum,
hade kıssada yapayım,alışır die direttim maalesef yasağı delemiyorum,
farkettiği anda kızılca kıyamet kopuyo,sanki taze gelinim :alsana:
bunlar en çok takıldıklarım oluyo:uyku:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
çektiklerimi yazmaya kalksam sayfalar sığmaz roman olurdu ama şimdi herşey hafızamdan silindi yaşadığım bir olayı hatırlamaya çalışyorum hafızamı o kadar zorluyorum ama hiç hatırlamıyorum herşeyi çok çabuk unutuyorum geçen bir ara temiz çamaşırları katlayıp büktüm bir deste haline getirdim buz dolabını açtım tam içine koyacam birden kendime geldim bir kaç gün öncede çarşıdan geldim ayakkabılarımı vestiyer yerine koyacağıma yatak odasında çamaşır dolabına koymak için kapısını açtım aaaaaben napyorum dedim kendi kendime gülmeye başladım bazen düşünüyorumda yoksa ben kafayımı tırlatıyorum :sok:sok:sok:sok

E

ekim

Misafir
sıra bende mi anlatayım..

öncelerden kot pantolon giydirmezdi.ama ben yinede giyerdim.şimdi birşey demiyor artık.

ip askılı giydirmez.
bikini
mini asla giydirmez.
kuaför bayan olcakmış.erkek asla..
kadın doğumcular mecbur kalmadığı sürece erkek olmasını dayanamaz.
makyaj yapınca bayılır.çok güzel yaptığımı söyler ve çok yakıştığını.
diz üstü giydirmez.
dar giysi severim giyerim birşey demez:D

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
henüz sevgilim ama yasak listesi baya uzun:dertli:
dar pantolon tayt kısa etek
kapriyede karışıyodu ama artık vazgeçirdim:hihi:
makyaj ama onun yanındayken yapabilirim
erkek arkadaş hatta bi erkekle konuşmak
onla konuşurken başkasına mesaj atmak
arkadaşlarımla çok sık buluşmak yasakkkk
bunlar sadece akılma gelenler:dertli:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Benim bu tip yasaklarım olmadı , olsaydı evlenmezdim eşimle.
Kıskançlık tabiki insana özgü bir his ama her şeyin fazlası gibi onun fazlası da zarar diye düşünüyorum , biraz kendine güveni olmalı insanın.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Kıyafet konusunda karısmaz.Onceleri de karısmadı ama hele bu saatten sonra agzını acamaz.Ne gıyılır ne gıyılmez nereye ne uygundur bu yasımda ben de bılırım heralde sıkıyosa o olmaz bu olur desın :hayir:
Tek koydugu yasak evlenmeden once cok kahkahalı gulerdım ve buna bayılırdı evlendıkden sonra kahkaha atma dedi bir kere.Sonra zaten sagolsun annesı kahkaha atacak hali bırakmadı bende.
Son ıkı yıldır da ne guzel gulerdın sen dıyo :hihh:

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
yasak mı deseeek ? karşılıklı anlaşmalar mı desek :kahkaha: işime gelen konularda sen onu yapma bende bunu yapmayım gibi şartları genelde bana çok çok uygun olan anlaşmalar yapıyorum ben genelde :kahkaha:

şüra

Üye
Tepki
63
Yani yasak demeyelim de kendisinin de dahil olmadığı yerlere gitmemi pek istemiyor. Hiç bi konuda aşırıya gitmez beni doğru düzgün uyarır, dinlemezden daha düzgün uyarır :)

zeynepnehir

Daimi Üye
Tepki
1.028
erkek sineğe bile tahammülü yokk kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor o derece benide hasta etti :D :böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar