Eşinizle herşeyi paylaşır mısınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
her şeyimi paylaşmam çünkü herkesin kendine saklayacağı şeyler olmalı başkalarının bana söylediği şeyleri zaten saklarım konuşulacak şey var konuşulmayacak şey var bu demek değildir ki kendi kendime iş çeviriyorum böyle de değil tabi:)

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Eşimle herşeyi paylaşırım.Onun sıkılacağı şeyleri bile anlatırım ona.Durmadan konuşurum.Hatta ben konuşurken bana bakmıyorsa küserim.
Ama şimdi kızım büyüdü Allahtan .Kızımla muhabbet ediyorum.
Eşim biraz da olsa rahatladı.
Bazen soruyor bize ne konuşuyorsunuz diyor yok bişey diyoruz Kızssal bişey diyoruz.:ayna:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Her zaman herseyı paylasmam.Özellıkle de yanımda olmadıgı zamanlar sık sık sakladıgım hatta yalan bıle soyledıgım olur.Can sıkıcı konuları ya saklarım ya da bı kac yalanla örtbas ederım.Annem bu yuzden bana hep potansıyel yalancı der...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
son zamanlarda sadece ikimizi ilgilendiren şeyleri anlatıyorum.. geçen gün telefonlasrımı sattım yenii telefon aldım sonra da eşime gösterdim ben telefon aldım die kıyameti koparttı insan bi söyler böyle böyle yapıcam die hep kendi başına yapıyorsun her şeyi bi kere de eşimle konuşayım demiyosun die....

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
son zamanlarda sadece ikimizi ilgilendiren şeyleri anlatıyorum.. geçen gün telefonlasrımı sattım yenii telefon aldım sonra da eşime gösterdim ben telefon aldım die kıyameti koparttı insan bi söyler böyle böyle yapıcam die hep kendi başına yapıyorsun her şeyi bi kere de eşimle konuşayım demiyosun die....

İlknur haklı tepki vermiş kızma ama kuzum

ben de değiştirsem benim eşim de kızar

bana,yada kendine tel alacağında bile birlikte gider alırız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar