Eşinizle herşeyi paylaşır mısınız?

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
son zamanlarda sadece ikimizi ilgilendiren şeyleri anlatıyorum.. geçen gün telefonlasrımı sattım yenii telefon aldım sonra da eşime gösterdim ben telefon aldım die kıyameti koparttı insan bi söyler böyle böyle yapıcam die hep kendi başına yapıyorsun her şeyi bi kere de eşimle konuşayım demiyosun die....

benim bir telefon alma hikayem var komedi oldu eşimin bana verdiği eski telefonu ondan izinsiz yenisiyle değiştirdim diye bana kızdı geri git eski telefonu al diye bende kuzu kuzu gidip aldım bu olay beş yıl önce oldu eh bende ota izin b... a izin yetti gari dedim bu arada konudan uzaklaştık eşim benim her şeyimi bilir onun kilerde daha bilmediklerim çıkıyor:keman

R

Rosie

Misafir
Söylenecek şeylerin hepsini söylerim sevgilime, o da bana söylüyor zaten.Yani bildiğim kadarıyla :D

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
söylemek istemediğim şeyleri bile genelde ağzımdan kaçırırm:hihi:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Valla belki herşeyi söylemek iyi değil ama Eşşeğin aklına karpuz kabuğu misali....
Ama ben rahatsız oluyorum eninde sonunda paylaşıyorum...
Bu yüzden aramızdaki soğuk rüzgarlar azaldı en azından bana olan güveni bu sayede sonsuz...

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
erkekten erkeğe değişir bence
kimisi abartır olay büyür
kimisi anlayışla karşılar kimse kırılmaz
ama genelde bilmesi gerektiği kadar bilmeli

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
ben herşeyi paylaşırım
hiç bir zararını da görmedim daha
tam tersine çok faydalı bir olay

dinlemesini ve çözüm üretmesini bilen bir insan varsa karşınızda paylaşmak çok güzel
insan resmen hafifliyor:eek:ky:

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Dogrumu yapiyorum yanlis mi bilmiyorum ama ben herseyimi onunla paylasiyorum. Hatta bazen öyle oluyor ki moralim bozuk oluyor anlatmayim diyorum o soruyor anlat paylas diyor anlatiyorum nihayetinde. InsaAllah bu her zaman böyle devam eder. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar