neyse ben ufaktan sıvışayımhem benden iyi kurban olmazz
es sem sana düşündüm durdum yeni yıl hediyesi ne versem diye sonra bunları buldum yeni değiller idare et ama nostaljik olur hem satan arkadaş denedi gösterdi güle güle kullan :gul:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paraya kıydım 1 tane daha aldım kelepir canım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
es sem sana düşündüm durdum yeni yıl hediyesi ne versem diye sonra bunları buldum yeni değiller idare et ama nostaljik olur hem satan arkadaş denedi gösterdi güle güle kullan :gul:
paraya kıydım 1 tane daha aldım kelepir canım
pc başında zayıflamayı kafasına koyan essenin son hali
bu kadar kilo vermek;;yeterrr;; neden acııyomusun :gitme::gitme:
kendine
pc başında spor yapmaya son vermelisin artık
yok hiç yer mi
sonra kaç kalori var onda biliyo musun sen ksom
evet fındıgım ama bak gör yine kızar huysuz canım işte ne olacak sporla tüm gün ugraşıyor çıkolata yese mesela rahatlıycakta nerde:kizdim: