ördüğünüz şalları (hatta sadece şal değil ne ekleyebilirseniz ) eğer resimli anlatımlı olarak ekleme imkanınız varsa yeni konu olarak dediğiniz gibi açmanız süper olur
çok teşekkür ederim... bu konuda çalışmaya başladım... elimde bir suru şeyler var.. ama anlatımı Türkçe olmadı için onları çevirmeye çalışıyorum... ayrıca daha kolaylık sağlamak için daha önce yapılan resimli anlatımları sahiplerden izin alarak topluyorum.. sonra sorun yaşamıyım diye... zannediyorum haftaya yavaş yavaş aktarmaya başlayacam... ama her modele ayrı bir konu açmayacam... sadece diyelim şallar ve atkılar ayrı olacak hepsi bir arada ... elbiseler şiş ve tığ olarak ayrılıcım.. işte bu şekilde yapmaya düşleniyorum.. bir kişi elbise veya bluz ararken elbise konu acar ve bütün elbiseleri orda baksın...ayrıca umarım sizin de beğendiniz ve göstermek istediniz bir şey varsa sizde oraya kaydedersiniz..-ciko
şu an ne örmek istediğime karar veremedim umuyorum ki paylaştıklarınızdan birine başlayacağım anlatımını okuyup becerebilirsem tabiki
Vaaaaaaaaaaaaayyy -alkis-alkis-alkis
Maşallahhh hepsi şahane bayıldımmm -alkis
Ellerinize sağlık -alkis
Siz ve kızçenizde maşallahhh çok güzelsiniz :ask:
Bu arada kızınız size çok benziyor.
Bahtı açık olsun
yapılışını anlattığın şal değil mi,çok güzel olmuş ,emeğine sağlık:ask:
çok beceriklisin ve çok güzelsin İrem'cim.
Arnavut kökenlimisiniz cnm?
elbiseye bayıldım, yorgan ipini şişle nasıl örüyorsun ilk defa duyuyorum.
tığ mı demek istedin acaba
Yaptıklarına bayıldım,emeğine sağlık-ciko