Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"18 Ekim 2012 Yapılan Dekorasyonlar" bu ev tam bir faciaydı ama ev sahipleri çok beğendiler :ne: hatta kumaşçı kadının seçimlerini hayretle izlemişti :deli:
"18 Ekim 2012 Yapılan Dekorasyonlar" bu ev tam bir faciaydı ama ev sahipleri çok beğendiler :ne: hatta kumaşçı kadının seçimlerini hayretle izlemişti :deli:
Kadın 8-9 adet ayrı desenlerde pop art kumaş seçti :ne: satan adamcağızın gözleri kocaman normalde en fazla 2 tane seçerler falan diye laf kondurmaya çalıştı ama yok illa onlar olacak diye ısrar etti kadın ve sonuç ortada :deli:
Bugün yapılan mutfak benim çok hoşuma gitti ileride evimde yaptıracağım mutfağın minyatürü gibi oldu gerçi ama güzeldi tabii benim tercihim mordan yana olucak çok seviyorum mor rengiyle dizayn edilen mutfakları
Nk cım duruyo duruyo bir yorum atıyo beni pc başında çatlatıyo zaten gülmekden
Ama gerçektende fiyasko olmuş 18 ekimdeki ev hiiiç hoşuncuma gitmedi çok karışık yaaa:ne::ne::ne::ne: