H
hüzünden_gelme
Misafir
rica ederim pucuk:
En kolay yetiştirebileceğimiz çiçekli bitkilerden biridir. Bu gösterişli bitki yapraklarının ve çiçeklerinin muhteşem görüntüsü ile hep göz önünde olan bir bitkidir. *Güneş ışığını gören kısımlar ışığa doğru bir eğilimde bulunur. Bu eğilmeleri engellemek için çiçeğin gölgede kalan kısımlarını belirli aralıklarla değiştirmeliyiz. *Çok fazla soğuk ve sıcak havada bırakmak çiçeğin yapraklarına ve köklerine zararlıdır.
En kolay yetiştirebileceğimiz çiçekli bitkilerden biridir. Bu gösterişli bitki yapraklarının ve çiçeklerinin muhteşem görüntüsü ile hep göz önünde olan bir bitkidir. *Güneş ışığını gören kısımlar ışığa doğru bir eğilimde bulunur. Bu eğilmeleri engellemek için çiçeğin gölgede kalan kısımlarını belirli aralıklarla değiştirmeliyiz. *Çok fazla soğuk ve sıcak havada bırakmak çiçeğin yapraklarına ve köklerine zararlıdır.
küpe çiçeğim ilk anneler gününde açtı
sanki bana bir işaretmiş gibi hissettim o gün çok mutlu oldum
Canım ablam benimcnm şahım çiçeklerin bnden olsun kocaman kalbinde ufacık sevgin olursan yeter bana cnm sın
Çiçeklerin hiç solmasın inşallah birtanemkızlarr bunlarr evimdeki olan çiçeklerr
yarında bahçemizdekı çiçekleri eklerım
onun gerçeği yok ama yapayı var eşim evlilik yıldönümüzde almıştı