Evine ayakkabıyla giren var mı?

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
dogru evet turkiyede vatanimizda olmak yasamak elbette daha bi bambaska bende yaklasik 25 yildan beri burdayim cocuklugumda geldim halada burdayim alistim artik ama gurbetlik cok zor hic akrabam yok burda kardeslerim esim oglum annemlerde 3 sene oldu kesin donus yapali onlarda alismis turkiyeye simdide nasil oralarda omrmuzu gecirmisiz diyolar bakalim bizlere nezaman nasip olacak vatanimiza kesin donus yapmak yolun duserse herzaman beklerim:gulcicek:kac yil yasadigini tasm net yazmamissin ama herhalde evlenipmi buraya gelmistin?:gulcicek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
dogru evet turkiyede vatanimizda olmak yasamak elbette daha bi bambaska bende yaklasik 25 yildan beri burdayim cocuklugumda geldim halada burdayim alistim artik ama gurbetlik cok zor hic akrabam yok burda kardeslerim esim oglum annemlerde 3 sene oldu kesin donus yapali onlarda alismis turkiyeye simdide nasil oralarda omrmuzu gecirmisiz diyolar bakalim bizlere nezaman nasip olacak vatanimiza kesin donus yapmak yolun duserse herzaman beklerim:gulcicek:kac yil yasadigini tasm net yazmamissin ama herhalde evlenipmi buraya gelmistin?:gulcicek:

Aaa yazmamısmıyım 8 yıl kaldım.Evet evlenıp de gıttım.Sonra orada bı kızım bı ben kalınca bızde geri döndük.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Asla girmem,kızım bazen dışardan gelince girmeye çalışır,ayakkabılarını çıkarmasnı söylerim hemen..

Dışarının pisliği dışarıda kalsın,bir de eve girmesin..

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
temizlik imanın yarısıdır zaten gıda beslenmelrinde saglıksız besleniyoruz katkı maddelerinden dolayı birde ayakkabı ile eve dışarının pisligini taşı ozaman düşünemiyorum hastalıkları avrupalılara özenti bizim insanlarda yapıyorlar sosyete yaşantı sürenlerin bazıları yalnız avrupanın sokakları bizimkiler gibi degildir herhalde görmedim ama çok temiz diyorlar ne olursa olsun ayakkabı ile eve girmeye aslaaa hayıııır

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ben ne evde giyerim ne de evime alırım.. ama eşimin ailesi çok uzun süredir yurtdışında yaşadıklrı için evde ayakkabı ile gezerler.. gerçi halıları gün aşırı silinir ama benim içim rahat etmez yinede.. :sinifsinif:

O

ozge191

Misafir
bencede eve ayakkabıyla girmek hoş değil dışardaki bütün kirleri eve taşımanın bi manası yok bence

O

ozge191

Misafir
dışardaki kirlerin toz toprağın eve getirilmesinin bi manası yok en iyisi çıkarıp girmek yeni yeni adetler çıkarmasınlar

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
ah hanımlar,ben buraya ilk geldiğimde bir kaç kişi işte evin tamir işleri ile uğraşanlar,internet bağlatmak için gelen adamlar filan hep ayakkabı ile girmek istediler o zaman dil de bilmiyordum ama ona rağmen almadım onları içeriye...dingonun ahırı mı canım yani..mesela eşimin ortağını ve ailesini yemeğe çağırmıştık onlar ayakkabı ile girecekti onlara izin vermedim ilk seferinde sonra anladılar hep çıkardılar ayakkabıları...hem pislik hem de olur mu yahu evde ya çorapla dolaşırsın ya terlikle ayakkabı da neymiş...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar