Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizimde çok şımarık bir muhabbet kuşumuz var pıtır adında çok nazlı ve çok cadı ne de olsa dişi-ciko konuşuyor şarkılar söylüyor çok tatlılar ya kuşları çok seviyorum
evde hayvan beslemeye karşıyım va hayvanlrıda sevmem ben çok titizim kesinlikle hayvan kabul etmem evimin içerisinde sşimin balıkları vardı evlendikten sonra sattırdım ona
Seviyorum Kuşları ve tüm hayvanları 2 tane kuşum vardı ayrı zamanlarda Öldü birde Tavşanım vardı oda öldü çok üzücü oluyor kaybetmek uzun süredirde almak istesemde almıyorum kaybedince yaşadığım üzüntü için..
benim bir kedim vardı.. ama evlenince annemlere göndermek zorunda kaldım, eşimin alerjisi var diye.. sonra miniklerim doğdu ve onlarda alerjik bir bünyeye sahipler.. şimdilik sürekli petshop larda küçük köpekleri sevmeye çalışıyorlar
Çok seviyorum hayvanları aşırı derecede çok... Kuş, balık, kaplumbağa, kedi, tavşan, hamster hepsini besledim bugüne kadar zevkle... Ailemde çok sever. Fakat en son kedim Hamlet i kaybettikten sonra tövbe ettim :aglayan:
benim mıhabbet kuşum vardı ismi limondu ama maalesef onu kaybettim öldüğünde çok üzüldüm ve hala aklımdan çıkmıyor, sonra onun acısını dindirsin diye yeni bir kuş aldım şu anki kuşum adı bıdık inşallah bana alışabilir, limon hemen alışmıştı ama bıdık çok uzak duruyor bide hep limonla kıyaslıyorum bana gelmeyince gelmezsen gelme falan diyorum sanırım hissediyor sonra gidip özürdiliyorum ondan. ben hayvanların bizi çok iyi anladığına inanıyorum çünkü limon beni anlıyordu ben hasta olduğum zaman omzumdan inmiyordu öpüyordu beni. bir ay evde yoktum geldiğimde sesimi duyar duymaz uçtu geldi boynuma kondu başını sürtmeye başladı. hayvanlar çok iyi birer arkadaş. ben çok seviyorum onları ama çok bağlanıyorum. mesela şu anda bıdığı elime alıp öpmek sevmek istiyorum.
ne almayı düşünüyorsun Lilavcım akvaryumda değilmi yoksa:dertli: kısa süre yaşıyorlar bizde 6 tane japon var şu an çok dinlendiriyorlar huzur bide ışığını yaktınmı süper estetik duruyor evin havasını değiştiriyor şimdiden hayırlı olsun ...
Benim de kuşum var :sirin: Ortaokulda iken bayram harçlığıma almıştım daha 1 aylıktı aldığımda şu an 7 yaşında kuşum ismi limon öyle fena ki anlatamam -ciko
dünyamı dolduran dünya tatlısı köpeğimi 13 yıldan sonra 8-9 ay oldu kaybedeli.sonsuza uyudu.minik bir terierdi.kızımdı o benim.Onlar gibi dost yok inanın.