Evinizde tupperware ürünleri kullanıyor musunuz?

zer

Aktif Üye
Tepki
125
kendim tupperware satiyorum ve kendim evimde tupperware ile dolu
cok cok memnunum

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
yeni yarım litrelik şişesini aldık 15 tl'ye.nedense çok ucuza almışsın diyorlar.
oysa bildiğin plastike 15 lira verdiğime yanıyordum bende.

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
kullanmıyorum. hele bazı satıcılar var yahu istemiyorum inadına satmak istiyor ! sakız gibi yapışan kaç insan vardı zor kurtardım yakamı..
belki de güzeldir bilmiyorum ama sırf o insanlar yüzünden soğudum :(

besmele

Daimi Üye
Tepki
384
benim bütün mutfak gereçlerim tuperware ve çok memnunum hersey uzun süre taze kalabiliyor tavsiye edrm :)

fakad

Yeni Üye
Tepki
3
EVET ARKADAŞLAR HAKLISINIZ ÜRÜNLER PAHALI AMA BİR DE ŞU YÖNÜNDEN BAKIN MUTFAKTA ARTIK EKMEKTEN TUTUN YEŞİLLİĞİNİZE PEYNİRİNİZE KADAR HİÇ BİRŞEYİNİZİ ÇÖPE ATMAYACAKSINIZ.AYRICA YENİ ÇIKAN SERA SETLERDE DAMLA SULAMA SİSTEMİ OLDUĞUNDAN MARULUNUZU ISPANAĞINIZI SOLMADAN KULLANABİLECEKSİNİZ.KARPUZUNUZU, KAVUNUNUZU SULANMADAN YENİ KESİLMİŞ GİBİ SAKLAYACAKSINIZ.YİYECEKLERİNİZİ ATMADIĞINIZ İÇİN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİN KENDİNİ AMORTİ ETTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.UNUTMAYIN İSRAF HARAMDIR.:hayir:

dılo

Üye
Tepki
59
epey pahallı ama ben kullanıyorum çok memnunum özellikle saklama kapları süper

Paee

Yeni Üye
Tepki
9
Benimde kaplarim tuppe memnunumda ama hani illa tuppe olsun gibi bi caniam olmadi tesadüf öyle aldim hep

Daha ucuz ve ayni isi gören markalara var

fakad

Yeni Üye
Tepki
3
Benimde kaplarim tuppe memnunumda ama hani illa tuppe olsun gibi bi caniam olmadi tesadüf öyle aldim hep

Daha ucuz ve ayni isi gören markalara var

merak ettim tupperware ile aynı işi gören ve daha ucuz olan markalar hangileri?? burda yazmanız sorunsa özelden de yazabilirsiniz.tupperware ürünleri çatlama, kırılma, soyulma ve bükülmelere karşı ömür boyu garantili bahsettiğiniz diğer ürünlerde de bu garanti mevcut mu?? onlar da sadece insan vücudunda da kullanılan ****lyellerden mi üretiliyor?? geri dönüşüm olmadığına eminmisiniz?? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim :cay:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
nedense tupperware ürünlerini hiç sevemedim ben.Belki de çok yapışkan satıcılara denk geldim bilmiyorum.İnsanlara istemiyorum dediğim halde defalarca arayıp şu gün buluşalım bak yeni şeyler çıktı demeler,günün bir saati kapıma gelmeler bunlardan dolayı soğudum ben sanırım .

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
bence o koliden en azından bir ürünü açıp kullanın, memnun kalacaksınız yazık onlar orda kuzu kuzu yatmasınlar

çeyize alınmış şey kullanılmazki :) annem geçenlerdede ipli robotundan almış bişeyler bişeyler daha almış ama bakmadım bile bıktım artık bana para tuzagı gibi geliyor tupper ama anneme cazip geliyo alıyo sürekli çeyize
neyse markasız şey olmaz mutfagımda :findikim:
geçenlerde soy soy unu denedim şahane jilet gibiydi :smileymix:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar